Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Flotex Planks

A kifinomultság és stílus a modularitásban. A Forbo egyedülállóan 100x25 cm-es Flotex deszkákat fejlesztett ki, amelyekkel lenyűgöző alaprajzokat lehet létrehozni. Látott valaha konkrét textil padlót? A Flotex Planks 6 izgalmas padlómodellt kínál, amelyek végtelen lehetőségeket kínálnak a keveréshez és illesztéshez, tökéletesen alkalmazkodva mindenféle környezethez.

 • Flotex Planks
 • Flotex Planks
 • Flotex Planks
 • Flotex Planks
 • Flotex Planks
 • Flotex Planks
 • 111003 Flotex Seagrass tabletop
  Flotex Seagrass

  Flotex Seagrass

  A Flotex Seagrass kombinálja a tartós teljesítményt a kifinomultsággal és a stílussal. Természetes és meleg hangulatának köszönhetően a Seagrass design jól megy otthonos környezetekhez, mint például az idős vagy gondozási létesítményekhez.

 • Flotex Savannah 911005
  Flotex Savannah planks

  Flotex Savannah planks

  A Flotex Savannah finoman részletezett, természet által inspirált textúrával rendelkező padlóburkolat, határozott lineáris mintázattal, amelyet a mezők füvei ihlettek. A 6 színösszeállítás minden fektetési módban kombinálható, így igazán egyedi padlók készíthetők.

 • Flotex Penang - p982020
  Flotex Penang planks

  Flotex Penang planks

  A Flotex Penang semleges padlókialakítást mutat be 6 szürkés színárnyalatban, amely kortárs megjelenést kölcsönöz minden modern környezetnek. A 100x25 cm-es modulokat tetszés szerint variálhatja, így játékos mintákat alakíthat ki.

 • Flotex Metro - Grey
  Flotex Metro planks

  Flotex Metro planks

  A Flotex Metro sokoldalú, szinte egyszínű padlókialakítást tesz lehetővé, modern színek széles választékában. A visszafogott minta markáns forma nélkül adja át a textúra hangulatát, és autentikus érzetet kelt. A Flotex Metro modulok kiválóan alkalmasak irodai és kiskereskedelmi környezetekbe, de minden olyan helyen használhatók, ahol visszafogott megjelenésű szőnyegpadlóra van szükség.

 • Flotex Calgary - p990010
  Flotex Calgary planks

  Flotex Calgary planks

  A Flotex Calgary finom, természetes padlók kialakítását teszi lehetővé, márványos tónusú megjelenéssel, amely organikus, többirányú és esztétikus megjelenést biztosít. A világos és a sötét részek kontrasztja révén látványos halszálkás vagy hasonló padlókialakítást tesz lehetővé minden egyéb fektetési mód esetén.

 • Flotex Colour Canyon - Limestone
  Flotex Canyon planks

  Flotex Canyon planks

  A Flotex Canyon erős szemcsés mintázatú, majdnem egyszínű padlóburkolat, amelyet a természetes föld- és sziklafelületek inspiráltak. Jellegzetes erős textúrája közepes kontraszttal párosul. Lenyűgöző megjelenése jól érvényesül félig eltolt fektetés esetén, amely mind a négy színt kombinálja egy folyosó mentén vagy egy nagyobb padlóterületen.

 • Refract 137004
  Flotex Refract planks

  Flotex Refract planks

  Az épületeken visszaverődő és megtörő fény textúráiból alkotott kontrasztos minta. A Flotex Refract padló a mélység, a mozgás és az energia érzetét kelti. A Flotex Refract padlólapok úgy lettek tervezve, hogy tökéletesen véletlenszerű megjelenést nyújtsanak, így lenyűgöző egyedi padlók alakíthatók ki tervezés nélkül is.

 • Flotex Frameweave 142003
  Flotex Frameweave planks

  Flotex Frameweave planks

  A finom szövetek ihlette minta a grafikus elrendezéssel kombinálva mélységet és dinamizmust kölcsönöznek a Frameweave planks, ahogyan az egyébként visszafogott megjelenésből kibontakoznak a formák. A nagy színválasztéknak köszönhetően a Flotex Frameweave számtalan lehetőséget kínál a lenyűgöző padlóburkolatok tervezéséhez.

 • Converge 141007
  Flotex Converge planks

  Flotex Converge planks

  A minta területei találkoznak, szögben kapcsolódnak egymáshoz, különböző, kontrasztos árnyalatú felületeket hoznak létre, és véletlenszerű absztrakt formákat alkotnak. Közös elemeiken keresztül a Flotex Converge színei összhangban vannak egymással, így tökéletes padlókialakítást tesznek lehetővé a nagy, elhatárolást igénylő terekben.

 • Montage 147004
  Flotex Montage planks

  Flotex Montage planks

  A textúrák felépítése a rétegről rétegre keveredő struktúrákkal olyan összetett mintázatot alkot, mely elegáns és kortárs hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A Flotex Montage padlómodulok önmagukban vagy Ombré modulokkal kombinálva is használhatók, amelyekkel elkülönülő zónákat hozhat létre a padlón.

 • Ombre 149004
  Flotex Ombré planks

  Flotex Ombré planks

  Erősen textilszerű, finom textúrájú, sötéttől világosig terjedő színátmenetekkel. A modul hatás szándékosan kontrasztos mintázatot alkot, mivel a dizájn elemei keverednek a formával. A Flotex Ombré színek könnyedén kombinálhatók látványos mintázatú padlókká, amelyeket a Montage színösszeállítások hangolnak össze.

 • Marble 143001
  Flotex Marble planks

  Flotex Marble planks

  Klasszikus és elegáns, egy csipetnyi játékossággal. A Flotex Marble modulok egymással kombinálva, de külön-külön is kiválóan használhatók karakteres megjelenésű terek kialakításához – vagy az érzékekkel játszó padlók alkotásához. A Flotex Marble padló a megszokott megjelenés melett, szokatlan textúrájával vizuálisan valami teljesen újat alkot, melynek célja, hogy kihívásszerűen játszadozzon az érzékekkel és feszegesse a határokat.

 • 133002 Flotex Box-cross tabletop
  Flotex Box-cross planks

  Flotex Box-cross planks

  A Flotex Box Cross deszka segítségével teret tud kialakítani. A Box Cross-szel minden lap egyedi. Olyan mintát tartalmaz, amely finoman változik a kereszttől a dobozig, míg a hosszúság mentén a másikba hullik, miközben egy átlós textúrát játszik a szélességen, amely összekapcsolja a deszkákat.

 • 151003 Flotex Wood
  Flotex Wood planks

  Flotex Wood planks

  A természetes fa ihlette, ismerős megjelenés új, sokoldalú formát ölt, hagyományos megjelenést kölcsönözve a korántsem hagyományos flokkolt padlóburkolatnak. A Flotex Wood minták gyönyörűen kidolgozottak, külön-külön is jól festenek, de kombinálhatók is lenyűgöző megjelenésű padlók létrehozásához.

 • Flotex Concrete 139001 tabletop
  Flotex Concrete planks

  Flotex Concrete planks

  A kiemelkedő színek új életet lehelnek ebbe a klasszikus padlókialakításba. A játékosságot és a hagyományos megjelenést ötvözve, frissítő változást hoznak a megszokott mintákba. Használja a Flotex Concrete modulokat. Önmagukban vagy más betonszerű színösszeállításokkal kombinálva lenyűgöző és egyedi padlók kialakíthatók.

 • 131008 Flotex Triad tabletop
  Flotex Triad planks

  Flotex Triad planks

  A három vonalból álló csoport koncepciójára alapozva ezek a geometrikus formák absztrakttá és véletlenszerűvé válnak – mindig ismerősek, de soha nem ugyanazok.. Grafikus minták és kifinomult dizájn – a Flotex Triad modulok kombinálhatók, vagy önmagukban is használhatók, összhangot adó részletekkel és azok nélkül is.

Soiling classification

Flotex soiling classification

A Flotex képes színétől és formájától függően nagyobb mértékben vagy kisebb mértékben elrejteni a szennyeződéseket. Az objektív vizsgálati módszerek segítségével a Flotex minden egyes modelljét osztályoztuk az általános "piszok elrejtésére".

Ezeknek a vizsgálatoknak a eredménye egy szennyezett osztályozás, amelyet minden egyes termék referenciaszámával együtt mutatunk be.

Flotex soling classification

Allergy UK

Allergiailag jóváhagyott padló

Allergiailag jóváhagyott padló
A Flotex az Allergy UK által jóváhagyott, mivel bizonyítottan pozitív hatással van az allergiás betegek életére. Lehetősége van az allergének csapdázására, majd biztonságosan felszabadíthatja őket az általános tisztítóeszközökre.

Tisztításkor a Flotex kétszer annyi allergént bocsát ki, mint a hagyományos szőnyegek tisztítása. A károsabb allergéneket eltávolítják, így kényelmesebb környezetet teremtenek az asztmában és allergiás betegekben szenvedőknél.

Allergy approved flooring

Environment

A sustainable floor

** Zöld energia **
A Forbo Flotex gyártási műveletei Nagy-Britanniában és Franciaországban magas színvonalú padlóburkolatot biztosítanak, zöld energia felhasználásával és minimális hulladékárammal, melyek mindegyike újra van hasznosítva a padlókban.

Víz alapú
A Flotex nylon 6.6 szálakkal készül. Minden olyan szerszám és festék, amely a Flotex minták létrehozására szolgál, víz alapú. Nincsenek további kémiai folyamatok, kivéve a magas hőmérsékletű gőzkezelést a színek biztosításához.

** Újrahasznosított tartalom **
A Flotex más Forbo termelési helyiségek hulladékáramát veszi igénybe, hogy a padlóburkolat hátlapjává alakuljon. A Flotex újrahasznosított tartalma a háttértartalom legfeljebb 67% -a.

** Rendkívül tartós **
A Flotex használatának nagy előnye a padlóburkolat szélsőséges teljesítménye, és a termék élettartama meghaladja a hétköznapi textilekét 6-os tényezővel.

** Egyszerű tisztítás és karbantartás **
A Flotex tisztítható vízzel és egyszerű tisztítószerrel. A legtöbb festéshez egyszerű háztartási szappan elegendő a termék tisztításához, míg más tisztítószerek tisztítják a tintát, az olajat és a súlyosabb foltokat. Használat után a Flotex visszavezethető a gyártási folyamatba.

Flotex the sustainable floor

A Flotex Planks előnyei

Flotex: tartós és kényelmes

Tekercsekben és modulokban már elérhetők, a Flotex lehetőséget kínál arra, hogy kifinomult beltéri környezeteket hozzon létre és alakítson ki egy új, 100x25 cm-es deszka tervezési sorozattal.

Kényelmes és csendes
• A sűrűn elhelyezett rostok (akár 80 millió m2-enként) meleg és kényelmes felületet biztosítanak
• Kiváló hangelnyelési tulajdonságok teszik a Flotexet akusztikus padlóvá(A osztályú,> 20 dB ütéscsökkentéssel)
• A Flotex egy kényelmes padló amin könnyű járni
• A széleskörű formatervezési minta kellemes padlózatot biztosít minden környezet számára

Biztonságos és tartós
• Nylon 6.6-ból készült A Flotex egy elpusztíthatatlan textil
• A Flotex minden korosztály számára biztonságos környezetet teremt, mivel elkerülhető a csúszás veszélye mind száraz, mind nedves körülmények között
• A Flotex megfelel a HSE nedves és száraz csúszásgátló osztályozásnak a felületeken és a rámpákon történő alkalmazásra.

Higiénikus és moshato
• A nylon 6.6. rostok mindegyike elkapja és felszabadítja a finom port
• A Flotex textil padló, megakadályozza a penészesedést és a szagokat műszaki és bakteriosztatikus tulajdonságainak köszönhetően
• A Flotex egyszerűen napi egyszeri porszívózással, vagy gőz tisztítással és vízkezelési műveletekkel tisztítható."

Hygienic & washable
• The nylon 6.6. fibers both capture and release fine dust to standard cleaning
• Flotex is a textile flooring that prevents mould and odours thanks to its technical and bacteriostatic properties
• Flotex can be cleaned through simple every day vacuuming, or steam cleaning and water scrub action for trapped dirt, always restoring Flotex to its original appearance.

Flotex Planks construction

Tisztítás és karbantartás

Flotex tisztítás és karbantartás

A Flotex egyedülálló konstrukciója lehetővé teszi, a szennyeződések távol tartását. A Flotex sima, egyenes rostjai nem akadályozzák a talajrészecskéket, így nehézségek nélkül eltávolíthatók a tisztítás során.

Töltse le itt a Flotex tisztítási és karbantartási utasításokat

Flotex cleaning & maintenance instructions

A Flotex

"Flotex : kifinomultság és stílus

A Flotex nem valódi textil, és nem rugalmas padlóburkolat. Az egyedülálló, sűrű rostszerkezet sikerrel ötvözi mindkét világ legjobbjait: a kényelem
& ellenálló képesség. A Flotex padló megoldást kínál azoknak a területeknek, ahol a biztonság, a higiénia és a jó közérzet megléte kiemelkedően fontos.


Mivel a moduláris padló nagy divat, kifejlesztettük az új ** Flotex Planks ** kollekciót, amely 6 egyedülálló mintát tartalmaz 100x25 cm-es méretben. Lenyűgöző alaprajzokat hozhatunk létre a kortárs tervekkel, amelyek minden igényt kielégítenek.

Alkalmazás és használat
A sokoldalú Flotex Plank dizájn ugyanolyan jól illeszkedik a kortárs vagy klasszikus irodai környezetekhez olyan területeken, mint a repülőtéri társalgók, kongresszusi központok, éttermek vagy szállodák.

A Wood és a Seagrass design természetes, meleg hangulatuk miatt még otthonos környezetben is lehet alkalmazni, például az otthoni és idősgondozási létesítményekben.

Szofisztikáció és stílus
A Flotex végtelen lehetőséget kínál a színek keveréséhez és egyezéshez a tervezés alatt. A fektetési mintázatok ösztönző és élénk környezeteket hozhatnak létre zigzag motívumokkal vagy halszálkás formatervezéssel. A Flotex érdekes és gyönyörű padlózatott hoz létre, még akkor is, ha csak egy színt használ. "

Flotex planks Lava