Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
cocoa

Az innováció, ami természetesen jön.
A Marmoleum Cocoa magába foglalja a fenntartható dizájnt, és valóban új kiegészítés a Marmoleum padlón. A hagyományos Marmoleum-összetevőkhez a kakó héj hozzáadásával új és izgalmas felszíni textúrát hoztunk létre, amely mind a természetes megjelenést, mind pedig kortárs érzést teremt.


A kakaó felvétele gazdag, szemcsés, friss, modern és szennyeződés elrejtő tulajdonságokat nyújt.

Nézze meg a videónkat, ha többet szeretne megtudni a kakaóról!

Termékek

Marmoleum Cocoa

Szűrési feltételek 0

  Környezet

  Fenntartható és tartós padlóburkolat

  97% természetes nyersanyagok
  72% gyorsan megújítható
  43% újrahasznosított tartalom

  Kiváló teljesítmény a természet által
  A természetes, megújuló anyagokból készült Marmoleum padló a leginkább fenntartható, rugalmas padló. Nem tartalmaz ftalátokat, lágyítót és ásványolajat nem tartalmaz. A Marmoleum termelésben használt legfontosabb nyersanyagok a következők:

  ● lenmagolaj, amely a lenmagnövényekből származik
  ● ellenőrzött erdőkből készült fa lisztet és
  ● Juta, a természetes hátlap, amelyre a linóleum kalanderez.

  A marmoleumot az összes fontos fenntartható globális ökocímkével rendelkezik, pl. Nordic Swan és a Blue Angel.

  A Topshield2 a Forbo Floorings nagy teljesítményű UV-bevonat, amely minden Marmoleum padlóburkolatra vonatkozik. A Topshield2 megakadályozza a kopást a és a karcolást a tartós megjelenés megőrzéséhez, és lehetővé teszi a könnyebb tisztítást és karbantartást alacsonyabb időközönként."

  Marmoleum raw materials

  NCS & LRV

  NCS & LRV

  Töltse le itt a Marmoleum Solid NCS & LRV dokumentum

  További dokumentációt itt talál: Download center

  LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  Marmoleum Solid NCS & LRV

  Technikai tájékoztató

  Techn. specs. Marmoleum Solid

  Tisztítás és karbantartás

  Marmoleum floorcare

  Image gallery

  Marmoleum Cocoa Image gallery

  Látogasson el a Marmoleum Kakaó képgalériához, hogy inspirációt kapjon](cmspage:26817;css-nAr)

  Marmoleum Cocoa flooring

  iF DESIGN AWARD 2017

  A Marmoleum Cocoa 2017-ben megkapta az iF DESIGN és a Red Dot Design díjat.

  Az új Marmoleum Cocoa padlóburkolat megnyerte az iF DESIGN és Red Dot Design díjat 2017-ben.

  ""A kakaóhéj használata a Marmoleum Cocoa kollekció részeként nemcsak javítja a Forbo linóleumának fenntartható profilját egy ötödik természetes összetevő hozzáadásával, hanem egy új tapintást és egy olyan designt eredményez, ahol a finom szerves szórás és a finom színezés új és innovatív designt ad A linóleum termékkategóriájához "" További információk Sajtóközleményekben:
  Press release iF DESIGN AWARD 20017

  Sajtóközlemény Red Dot Design Award

  További információk az iF DESIGN AWARDS
  További információ a Red Dot Design Award-ről

  IF Design award and Reddot 2017 NW

  A Cocoa-ról

  Marmoleum Cocoa: természetes innováció

  A Cocoa-ról

  A holland régió ""De Zaanstreek"" - a régió, ahol a mi Marmoleum gyárunk található - egy olyan terület, ahol sok kakaót állítanak elő és dolgoznak fel. Ez adott nekünk inspirációt az új Cocoa padlóburkolatunkhoz; A fenntartható Marmoleum padló kombinációja kakaóhéjjal keverve

  A kemény kakó héj a kakó gyártás maradék terméke. Összegyűjtjük és finomra őröljük majd eloszlatjuk ezt a Marmoleumban. A kakaóhéjak önmagukban különböző színűek, és egyedülálló szemcsés megjelenést kölcsönöznek a padlónak.

  Nézze meg a videót, hogy inspiráljon a Cocoa!