Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Váljon a csapatunk részéve.

Szeretnénk befektetni Önbe és egy szimultán munka környezetet ajánlani.

Azt szeretnénk, ha az embereink a leghozzáértőbb, szakképzett és megbízható partnereink lennének az iparban, ugyanakkor fókuszban ál az oktatás és a biztonságos, vidám munkakörnyezet is.

Working for Forbo

Téged keresünk.

Working for Forbo

Mindenkit, minden szinten.

Mindenki számára kínálunk karriert. Szervezetünkben nagyon sok tudományág előfordul, melyek magukba foglalják a Sales & Marketinget, Üzletfejlesztést, pénzügyeket, gyártást, IT és mérnöki feladatokat, gyakornokokat és, professzionális szakértőket…

… minden szinten.

Legyél akár gyakornok, fiatal vagy székképzett profi, mi mindéképpen befektetünk a karrieredbe és adunk egy lehetőséget, hogy fejleszt magad.

Lehetőség van a fejlődésre

Növekvő ambícióink van az üzletre tekintve azonban ezt csak akkor tudjuk véghezvinni, ha a tehetségeink is velünk fejlődnek. Mi befektetünk a tehetségébe és elősegítjük a professzionális karrierjét a cégen belül. Egy olyan lehetőséget kínálunk Önnek, ahol kiterjesztheti tehetségét a mindennapi életben. A növekedése nagyon változatos, lehet profi csak úgy mind vezetői, valamint nemzeti csak úgy, mint nemzetközi. Szeretné, hogy kihívás elé állítsuk?

Working for Forbo
Working for Forbo

Együtt dolgozni

A mi dolgozóink büszkék.

Büszkék részese lenne, egy olyan cégnek mely különleges padlóburkolatokat gyárt és értékesít. A Dns-ünkben van, hogy együtt dolgozzunk az összes tudományággal, hogy egyedi megoldásokat érjünk el. Nekünk nyitott kultúránk van, mely bátorítja dolgozóinkat, hogy multidiszciplináris csapatokban és nemzetközi környezetben dolgozzanak. Folyamatosan fejlesztjük a módját, hogy gördülékenyen együtt tudjunk működni dolgozóinkkal és az összes új ötletükkel.

Ez a te DNS-eddel is egyezik?

Nemzetközi környezet

Együtt dolgozni egy nemzetközi környezetben azt jelenti, hogy találkozni fog külföldi kollegáival különböző projectek kereti között valamint különböző helyszínekre is el fog látogatni. A nemzetközi training programunk a vezető tehetségre fokuszál, általános ismereteket fejlesztve a szervezet különböző területeihez, valamint képességeket, mint probléma megoldás, döntés hozatal és project menedzsment. Ez továbbá lehetőséget ad arra, hogy kiépítse a globális belső hálózatát.

Working for Forbo
Working for Forbo

Üdvözöljük!

Önt több mint szívesen látjuk a mi cégünknél. Megismerni a kollegákat és a céget ez egy kritériuma a jó kezdésnek. Bemutatjuk Önt a mi cégünknek egy széleskörű és személyre szabott beiktatási program keretei között, beleértvé azt a piacot melyben tevékenykedünk. Megismerni a cég kontextuskát, megtalálni az utad és kiépíteni a hálózataidat, ez mind hozzájárul a zökkenőmentes kezdéshez a Forbo Flooirngnál.

Képzés és fejlesztés

Fejlessze magát

A Forbo Flooringon belül mi magasan támogatjuk a személyi fejlődést. Követjük az irányelvkét és az "Investors in People" elismerőssel büszkélkedhetünk. Lehetőséget kínálunk, hogy fejlessze a funkcionális tudását és ügyességét mind a személy, a menedzsmenti és vezetői képességét. A saját országa weboldalán többet olvashat a helyi lehetőségekről.

Forbo Expo

Találkozzon kollegáival

Ezek az Ön kollegái

Több mint 3000 embert alkalmazunk világszerte a Forbo Flooring Systemsnél. Nagyon sok területen aktívak vagyunk, mint például termelés, minőség menedzsment, karbantartás, kutatás és fejlesztés, logisztika ,IT, marketing, kommunikáció, sales és emberi erőforrás működési csak úgy, mint management területen.

Colleagues

Az előnyök

Nagyon sokat tudunk kínálni

Van egy csomagunk a dolgozói javakra melyek helyszínenként változnak. Például: dolgozói biztosítás kedvezmények, nyugdíj, kedvezmény a Forbo termékekre.
Amennyiben érdekli ez a lehetőség kérem, látogasson el a karrier menüpontra.

Working for Forbo