Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Dolgozzon a Forbo Flooring Systems-nél!

A Forbo Flooring Systems egy globális piaci szereplő: a linóleum, vinil, textil, flokkolt és szennyfogó szőnyegek tekintetében. A Forbo csoport részvényei jegyzettek a svájci tőzsdén.

Working for Forbo

Kik is vagyunk?

Kik is vagyunk?

Mi egy globális, innovatív és design orientált padlózati megoldásokat nyújtó cég vagyunk, különös figyelmet szentelve az embereinkre, környezetünkre, bolygónkra és vásárlóinkra világszerte. Inspirációnknak és elkötelezettségünknek köszönhetően több mint 3000 alkalmazottunk van.

Working for Forbo
Working for Forbo

Hol találhatnak meg minket?

Gyártási üzemeink és kereskedelmi irodáink több mint 20 országban megtalálhatóak.

Milyenek is vagyunk?

Mi befektetünk az embereinkbe és egy szimultán, kellemes és biztonságos munka környezetet biztosítunk nekik. Azt szeretnénk, hogy az embereink a leginkább hozzáértő, szakképzett és megbízható partnereink legyenek, melynek fókuszában a fejlődés áll.
Megosztunk Önökkel 3 értéket melyek a legfontosabbak számunkra.

Inspiráció:
Tapasztalatcsere és ívánc, ami mozgatja az embereket. 1 ötlet mellett maradni és 1 lepéssel előrébb járni. Jobb megoldások megtalálására koncentrálni a problémák helyett. Tudni, hogy mi az, ami fontos és arra koncentrálni. Döntéseket hozni intelligenciával és vízióval. Úttörőnek lenni és létrehozni valami különlegeset. Egyszerűnek és természetesnek maradni. Motiválni magunkat és másokat, hogy lelkesedést nyerjenek.

Merés:Nemet mondani az átlagosnak és igent a legjobbnak. Tiszta gondolkodás, határozott fellépés. Hinni a saját képességeinkben. Kihasználni a lehetőségeket mielőtt mások megszereznék. Harcolni a legjobb megoldásért és nem elfogadni az elég jót. Gyorsan és precízen cselekedni. Egyértelmű és közvetlen nyelvet használni. A saját utunkat járni örömmel és szenvedéllyel. Kellő kitartás és elkötelezettség megléte annak érdekében, hogy elérjük céljainkat.

Törődés:Magunkat és a többieket humorral és tisztelettel kezelni. Észrevenni az elvárásokat és igényeket mielőtt még szót kapnának. Megosztani és szemléltetni az értékeket. Erősnek lenni és másoknak erőt adni. Állni a szavunkat és együtt menni előre. Felelősséget vállani a szituációkért. Gondoskodni a részletekről és bizalmat építeni. Hosszútávú és értékes kapcsolatok kialakítása.

Ha szeretne még többet megtudni a Forbo Flooring Systemsről, többet olvashat a ‘rólunk’ menüpont alatt.

Working for Forbo

A helyszíneink

 • Nuway entrance

  Telford

  Our Nuway plant

  Nuway

  Telfordban található gyárunkban állítjuk elő a mi híres szennyfogó szőnyeg rendszerünket a Nuway-t. Ez a nagy forgalmú beleptető rendszer, amit kint is kitűnően alkalmazhat, távol fogja tartani a nedvességet és szennyeződéseket az Ön épületétől. Termelőhelyünk Telfordban mind ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 • Allura Clothing Store W60063 Waxed Oak

  Coevorden

  Our vinyl plant

  Coevorden

  Forbo Flooring Coevordenben gyártja és fejleszti a rugalmas padlóburkolatokat, lakkossági és kereskedelmi területek alkalmazásához, mint például Novilon, Novilux, Step, Eternal és Allura. A padlóburkolatokat világszerte értékesítik. A gyár mind ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 • Tessera Create Space carpet tiles

  Bamber Bridge

  Our Tessera plant

  Tessera

  A legnagyobb gyárott modulszőnyeg kollekciónknak a Tesserának, 1 termelőegységben történik a gyártás, mely Bamber Bridgeben található. Magas minőségű gépekkel képesek vagyunk fejleszteni és előállítani speciális modulszőnyegeket, amiket nem egyszerű elkészíteni. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy különlegesek legyünk. A termelés ISO9001 és ISO14001 tanúsítványokkal rendelkezik.

 • Project Vinyl UK_Eternal_palette_40192-40572-40112_357x268_office

  Kaluga

  Our vinyl plant

  Kaluga

  A termékek Kaluga-ban kerülnek gyártásra ahol a követelmények találkoznak az orosz és európai normákkal csak úgy, mint a Forbo minőségi sztenderdekkel. A Forbo nagy figyelmet szán a személyzet belső képzésre, emellett szemináriumokat és speciális programokat tartanak a kereskedőknek. A képzési center a gyári helységeknek megfelelően van kialakítva és lehetőséget nyújt arra, hogy több információt szerezzen az anyagokról és installációs technikákról a különböző kereskedelmi padlóburkolatok esetében.

 • PV_acoustic_2012_P10

  Reims

  Our vinyl and needlefelt plant

  Reims

  A Forbo Sarlino akusztikus project vinil és tűfilc padlóburkolatokat fejleszt és gyárt, melyeket világszerte fogalmaznak. A cég ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 • Marmoleum Modular

  Kirkcaldy

  Our linoleum plant

  Linoleum

  A Kirkaldyban található Forbo Flooring, linóleum padlóburkolatokat fejleszt és gyárt, mint például a Marmolum Modular. A gyár ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik, lehetővé téve az eljárások azonosítását a további fejlesztések érdekében és konzisztencia fenntartását a környezeti teljesítményben.

 • Marmoleum CBE Image

  Assendelft

  Linoleum plant

  Linoleum

  Assendelftben található Forbo Flooring fejleszt, előállít és piacra visz linóleum padló burkolatokat, Bulletin Boardokat és végtermékeket irodai bútorokhoz. A gyár ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

  Assendelft a kettőből az egyik linóleumot gyártó egység – a másik Svédországban található-, amelyik gyártja a mi linóleum kollekcióinkat csak úgy, mint a Marmoleumot, Bulletin Boardot, bútor linóleumot, amik piacon van több mint 40 országban az összes kontinensen.

 • 960x1280_CORAL-BRUSH-PURE-SCHOOL-SF

  Krommenie

  Our Coral plant

  Coral

  Forbo Flooring Coral az a gyár ahol mi előállítjuk a Coral szennyfogó szőnyegeket. A Coral az egy piacvezető márka a szennyfogó szőnyegrendszerek esetében. A gyár ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 • Flotex colour

  Ripley

  Our Flotex plant

  Flotex

  A Ripleyben lévő gyárunkban Flotex tekercseket és modulokat gyártunk, mely ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. 2001ben majdnem teljesen megszüntettük hulladéklerakó használatát, mivel üzembe helyeztük az első szelektív hulladékgyűjtő rendszert annak érdekében, hogy az elő fogyasztói hulladékot magas teljesítményű modulszőnyeg hátláppá tudjuk alakítani. Ma ez a létesítmény közel 50 tonna hulladékot dolgoz fel 1 hét alatt. 1995ben a jó környezeti menedzsmentünknek köszönhetően megkaptuk a ISO14001 tanúsítványt.

 • Flotex Vision Image clover

  Chateau Renault

  Our Flotex plant

  Chateau Renault

  A Chateau Renaultban található gyárunkban állítjuk elő a speciális Flotex Visiont és a designer kollekció Flotex Sottsasst. A gyár 2 digitális nyomtatóval rendelkezik melyek kifejező designokat nyomtatnak fehér Flotex tekercsekre. Ezek ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 • Colorex

  Giubiasco

  Our Colorex plant

  Giubiasco

  A gyárunk Giubiascoban a homogén vinil gyártásra van specializálódva csak úgy mint Allura Color és világszerte kulcsfontosságú beszállítója az ESD padlóburkolatoknak mint például Colorex Plus és Colorex SD/EC. A gyár ISO9001 és ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Jobb környezetet kialakítani

Fenntarthatóság a szívunk csücske.

Számunkra a jobb környezet kialakítása abban áll, hogy törődünk a saját embereinkkel, az emberekkel, akik megveszik a termékeinket valamint a bolygónk jobb közérzetéről. Mi ezt nagyon komolyan vesszük és ez a lelke mindennek, amit csinálunk. Olvasson többet erről a témáról a környezetünk oldalon.

Working for Forbo

Lépjen velünk kapcsolatba

social media