Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Naima

"My next goal might be to add an international dimension to this position"

Naima

Naima Marketing kommunikációs projektmenedzserként 1999-ben csatlakozott hozzánk.

A karrierem a Forbo Sarlino-nál

1999-ben kezdtem dolgozni a Forbo Sarlino-nak, mint ideiglenes munkavállaló, aki különböző osztályokon dolgozott (HR, Műszaki Osztály és Marketing). Abban az időben 23 éves voltam, és a nemzetközi kereskedelemben befejeztem be tanulmányaimat. Célom volt export osztályon dolgozni.

Több munka után pár hónapig dolgozotam exportértékesítési asszisztensként az egyik leghíresebb pezsgőházban. Aztán Forbo 2001-ben hívott vissza, és megkért, hogy csatlakozzam a Export Tanszékhez.

A Forbo jól ismert cég a Reims területén, és kifejezetten vonzódtam a nemzetközi dimenzióhoz.

Néhány év múlva ezen a részlegen volt alkalmam az operciós részlegre lépni. Operációs igazgató asszisztensként kilenc évig dolgozott.

Az elmúlt évben az operáció és egyéb funkciók osztályközi kommunikáció javítása érdekében a Marketing Osztály megkért, hogy csatlakozzak hozzájuk, ami új lehetőséget adott nekem.
Jelenlegi munkám

Egy évig marketing kommunikációs projektmenedzserként dolgozom. Új kommunikációs eszközöket hozok létre és fejlesztek az értékesítési stratégiával összhangban (marketing könyvek filmek ... stb.).

Ebben a pozícióban nagyon szeretem a munka relációs dimenzióját, mind külsőleg, mind belsőleg (kommunikációs ügynökség). Különösen élvezem a csapatmunkát az aktuális szerepkörömben; A csapattagok sokfélesége nagymértékben hozzájárul a termelékeny munkakörnyezethez.

Amit nagyon szeretek a Forbo-nál, hogy bizalmi kapcsolatom van a Manageremmel és minidg számíthatok a támogatásukra.

A kommunikáció új terület számomra; Nagyon szeretem, és szeretném folytatni ezen a területen tovább a tudásom fejlesztését. A következő célom lehet, hogy nemzetközi dimenziót adhassak ehhez a pozícióhoz.