Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Christian

"Szeretem a kihívást jelentő környezetet a padlóiparban és lehetőséget a lelkes kollégákkal való együttműködésben, valamint a széles körű ügyfelekkel való szoros együttműködést"

Christian

1987-ben csatlakozott hozzánk Svédországban a projekt értékesítési képviselőjeként Christian

Mesélj nekünk az egyik projektedről
Munkám sok projektet tartalmaz. Egiky projekt, amelyen most dolgozom, Göteborgtól délre fekvő köziskola. Nem a legnagyobb projekt, de nagyon érdekes, mert teljesen környezetkímélő. Magas környezeti igényeket támaszt az építőanyagokkal és az energiával kapcsolatban. Egyértelmű trend Svédországban az olyan alacsony energiatartalmú épületek , amelyek szigorú környezeti osztályozással rendelkeznek. 4000 m2 Marmoleum Decibel lesz felhasználva a projekthez.

Hogyan alakult Forbonál a karriered?
A 80-as évek végén kezdtem el az Ügyfélszolgálat részlegén. Abban az időben jelentkeztem a "jövőbeni értékesítési képviselő" pozícióra, amely az Ügyfélszolgálat pozíciójává vált. Az elmúlt néhány év után ebben a részlegben lehetőségem nyílt a piacon, a parketta exportálásán és a raktáron belüli értékesítésen is, mielőtt a 2000-es év elején a projekt értékesítési képviselő lettem. Nagyon értékes, hogy a vállalat különböző helyszínein dolgozott - az egyesítő tényező az, hogy minden pozícióm a szoros ügyfélkapcsolatra épült.

Mi a legjobb dolog a munkádban?
Az üzleti és az értékesítési folyamat megnyerése. A döntéshozók sokfélesége, amellyel találkozol az üzletvitel érdekében, kihívást jelent és motivációt eredményez. Fő célcsoportjaim az építészek, az épületek tulajdonosai, padlóburkolók, közösségek és állami hatóságok. Sok év után a piacon napról napra új dolgokat tanulok. A projektértékesítésben nincs könnyű válasz, mindig meg kell találni a helyes utat az értékesítési folyamatban.

Mi a következő célod?
Szeretem a jelenlegi munkámat; Valójában ez a kérdés az éves teljesítményértékelésemben felmerült, és a válaszom az, hogy aktuális álláspontomat nagyon motiválónak találom. Kereskedelmi csapatunk versenyképes, mégis kollegiális légkört kínál, és minden nap új dolgokat tanulok. A következő projekt megnyerése mindig az én célom.

Hogyan jellemezné Forbo kultúráját?
Azt mondanám, hogy a kultúránkat képzett, professzionális, keményen dolgozó és ambiciózus emberek jellemzik. És általánosságban egy gondoskodó és inspiráló légkör a munkához.

És végül, van rejtett tehetséged?
52 éves és versenyképes vagyok, nincs rejtett tehetségem. A tehetségem, amivel rendelkezem, remélhetőleg már bemutattam. De annak ellenére, hogy nincs teljesen elrejtve, van egyfajta tehetségem a sporthoz, ami egy labdához köthető. Fiatalkoromban profi szinten fociztam, az IFK Goteborgban játszottam, az egyik legjobb csapatban Svédországban.