Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

surestep
steel

Surestep Steel on uusi kuosi, jota on saatavana neljässä neutraalissa ja luonnollisessa värissä. Trendikäs betonikuosi, jossa on metallinen kimallus.

Värivaihtoehdot

Surestep Steel

Mallisto

Turvallista designia

Ainutlaatuisessa Step-mallistossa yhdistyvät erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet (aina R12 asti) laajaan kuosivalikoimaan. PUR Pearl-pintakäsittely antaa lattialle luonnollisen himmeän pinnan, joka on helppo pitää puhtaana.

Mallisto on jaettu kolmeen valikoimaan: Surestep (R10), Safestep (R11, R12) ja märkätilat

Surestep
Kestävä R10-luokan liukastumisenesto: kaikkien Surestep-lattianpäällysteiden liukastumisenesto on varmistettu tuotteen materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Soveltuu kaikentyyppisille yleisille kulkualueille, joissa on suurentunut liukastumisriski.

Safestep
Safestep-malliston tuotteet soveltuvat alueille, joissa on suuri liukastumisriski lattian epäpuhtauksien vuoksi. Näillä alueilla ei työn vuoksi ole mahdollista estää roiskeita.

Märkätilat
Märkätilatuotteet on suunniteltu jatkuvasti märkiin tiloihin, joissa lattialla virtaa vesi ja joissa liikutaan paljain jaloin tai jalkineissa.

Lue Step Digital Magazine

Step collections

Liukastumisenesto

Liukastumiseneston luokittelu

EN 13845-standardin mukaan pitkäikäinen, koko käyttöiän kestävä liukastumisenesto on varmistettava tuotteen materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Standardi määrittelee vaatimukset, joiden mukaan varmistetaan liukastumiseneston pysyvyys erilaisilla käyttöasteilla. Kaikki Step-lattiat täyttävät EN 13845-standardin vaatimukset.

Lattianpäällysteiden liukastumisenestokyky arvioidaan usein R-luokituksella, joka perustuu DIN 51130-standardiin. Liukastumisenestoluokka määritetään kallistettavalla öljytyllä rampilla. Step-turvalattioiden laaja tuotevalikoima kattaa tärkeimmät luokat R10-R12, joita sovelletaan olosuhteisiin, joilla kuljetaan jalkinein.

Paljain jaloin kuljettavilla alueilla sovelletaan standardia DIN 51097. Menetelmä on samanlainen kuin standardissa DIN 51130, mutta ramppia kastellaan öljyn sijaan saippuavedellä. Step-valikoima tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja korkeimpaan luokkaan saakka. Oikealla Step-lattialla voidaan vähentää merkittävästi liukastumisen aiheuttamia onnettomuuksia.

Rutschhemmklasse_Step

Ekologinen ja kestävä

Ekologinen ja kestävä

Olemme keskittyneet parannuksiin LCA-elinkaariarvioinnin avulla ja uuden Step-malliston keskeisistä kehitystuloksista voidaan tehdä seuraava yhteenveto:

• Turvatuotteiden tuotantojätteen sisäinen kierrätys (tähän asti jätteen on kierrättänyt ulkoinen yhteistyökumppani)
• Pohjan materiaalista jopa 70 % on kierrätettyä
• Step Crystal-hiukkasten aikaansaama kokonaisparannus; kierrätetty oheistuote, tuotantoon kuluu vähemmän energiaa, tuloksena likaantuminen vähenee; tämän ansiosta käyttöiän aikana kuluu vähemmän vettä

Muut Forbon kestävän kehityksen ohjelmat:

• Parempi sisäilman laatu; AgBB-yhteensopivuus ja TVOC<250 μg/m3
• REACH-standardin mukainen
• Valmistettu 100 % vihreällä energialla
• Painokuoseissa käytetään vesipohjaisia musteita
• Pieni puhdistustarve, pienempi veden ja pesuaineiden kulutus
• 100 % kierrätettävä tuote

Förnya

Käyttökohteet

Käyttökohteet

Forbon uusi Step-turvalattiamallisto tarjoaa täydellisen valikoiman lattiapäällysteitä, jotka on suunniteltu täyttämään useiden käyttökohteiden turvavaatimukset. Kaikki Step-malliston tuotteet täyttävät ja ylittävät Britannian työterveys- ja työturvallisuusviraston (HSE) ja eurooppalaisten
standardien tiukat vaatimukset.

Surestep: yleiset alueet, joissa liukastumisriski on normaalia suurempi
Safestep R11: alueet, joissa vahingot tai jatkuva likaantuminen lisäävät liukastumisriskiä
Safestep R12: kevyt teollisuuskäyttö
Surestep Laguna: märkätilat, joissa liikutaan etupäässä paljain jaloin, mutta myös jalkineilla
Safestep Aqua: suihkut, uima-allasalueet