Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

coral
welcome -mallisto

Ekologista designia. Coral Welcomen moderni ja suoraviivainen design sekä tiheät langat luovat ylellisen vaikutelman ja tekevät sisäänkäynnistä tyylikkään osan sisustusta. Coral Welcome on muutakin kuin vain tyylikäs lattiapäällyste – se on myös ympäristöystävällinen. Coral Welcome valmistetaan 100 % kierrätetystä Econyl®-langasta, joka valmistetaan teollisuudesta ja kuluttajilta tulevasta jätemateriaalista. Tämän lisäksi tuotanto vaikuttaa vain vähän ympäristöön, koska rajoitamme luonnonvarojen kulutuksen ja energian käytön minimiin. Jotta ympäristönäkökohdat huomioitaisiin vielä paremmin, välipohja valmistetaan kierrätetyistä PET-muovipulloista.

• Valmistettu 100 % kierrätetystä Econyl®-langasta
• Välipohja on valmistettu kierrätetyistä PETmuovipulloista
• Valmistettu ftalaatittomalla teknologialla
• Pysäyttää lian ja kosteuden
• Täyttää korkeimmat palonormit: Bfl-s1
• Sopii erittäin kovan kulutuksen julkisiin tiloihin
• Ihanteellinen sisäänkäyntialueille ja aulatiloihin

Värivaihtoehdot

Coral Welcome

  Coral-mallisto

  Coral-sisäänkäyntijärjestelmä

  Laadukas sisäänkäyntijärjestelmä on tärkeä osa rakennusta. Coral-sisäänkäyntijärjestelmä pysäyttää jopa 95 % liasta ja kosteudesta jo sisäänkäyntiin ja voi lyhentää siivousaikaa jopa 65 %, vähentäen samalla liukastumisriskiä.

  Forbo Coral-sisäänkäyntijärjestelmä tarjoaa ylivertaisen toimivuuden vaativimmissakin ympäristöissä. Oli kyseessä sade, lumi, hiekka tai
  kura: Coral estää likaa pääsemästä sisään. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät ovat erittäin toimivia ja design-vaihtoehtojensa ansiosta ne asettuvat kiinteäksi osaksi rakennuksen designia.

  Coral on ollut tekstiilisisäänkäyntijärjestelmien kansainvälinen markkinajohtaja jo yli 40 vuoden ajan ja tarjoaa nyt enemmän valinnanvapautta kuin koskaan. Eri Coral-mattojen lianpysäytysominaisuudet ovat erilaiset, koska jokainen sisäänkäynti on oma ainutlaatuinen ympäristönsä.

  Coral Welcome 3205

  Sisäänkäynnin alueet

  Sisäänkäynnin alueet

  Hyvän sisäänkäyntijärjestelmän suunnittelussa on huomioitava liikennemäärä – sisään ja ulos kulkevien ihmisten määrä tietyssä ajassa – sekä kulkureitit (suunnat, joihin ihmiset sisällä suuntaavat) ja soveltaa näitä tietoja sisäänkäyntialueen suunnitteluun.

  Helpottaaksemme sisäänkäynnin suunnittelua, olemme jakaneet sisäänkäynnin kolmeen alueeseen:

  Alue 1: ulkoalue
  Rakennuksen ulkopuolelle sijoitettava matto on ensimmäinen este kengissä kulkeutuvaa likaa vastaan; se irrottaa karkeimman lian kengänpohjista jo ennen kynnyksen ylittämistä.

  Alue 2: sisäalue
  Sisään tullessa seuraava este pysäyttää kosteuden ja hienomman lian kengistä.

  Alue 3: muut sisäalueet
  Myös rakennuksen muut alueet kuten vastaanottoalueet, käytävät, hissit ja portaat kärsivät liasta ja kosteudesta. Kaikki nämä alueet altistuvat likaantumiselle ja niissä saadaan suuri hyöty tarkoitukseen suunnitellusta Coral-sisäänkäyntijärjestelmästä, joka sitoo lian itseensä. Näin voidaan saada säästöjä siivouskustannuksissa.

  Coral tarjoaa jokaiseen sisäänkäyntiin sopivan ratkaisun. Klikkaa tästä katsoaksesi mikä tuote soveltuu parhaiten sisäänkäyntiisi (eng)

  Sisäänkäynnin alueet

  Coral laskentatyökalu

  Coral laskentatyökalu

  Löydä sopiva Coral-matto sisäänkäyntiisi.
  Tarkista tästä mikä Coral-mallisto sopii parhaiten sisäänkäyntiisi Coral-laskentatyökalun avulla.

  Coral laskentatyökalu

  Video

  Coral-video

  Katso Coral-video

  Ympäristö

  Coral & ympäristö

  Tuotannosta käytännön toimivuuteen asti: Forbo Flooring Systems valmistaa erinomaisia tuotteita, jotka ovat aidosti ympäristöystävällisiä.

  Valmistettu 100 % vihreällä sähköllä
  Kaikki ostamamme sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä. Tämä merkitsee, että Coralin tuotantolaitos on osa tehokasta ympäristöjärjestelmää ja sille on myönnetty ISO 14001-sertifiointi.

  Kaatopaikkajätten määrä lähes nolla
  Coralin tuotantolaitoksen kaatopaikkajätteen määrä on lähellä nollaa.

  PET-muovipullot
  Coral Welcome välipohja on valmistettu kierrättyistä PET-muovipulloista.

  Jätteen uusiokäyttö
  Lankatoimittajamme käyttää uudelleen kaiken Coralin tuotannon jätelangan. Koska etsimme uusia tapoja pienentää ympäristörasitustamme, toimimme läheisessä yhteistyössä toimittajien kanssa, jotka pystyvät hyödyntämään materiaaleissaan laajasti uusioraaka-aineita.

  Econyl®-lanka
  Monissa Coral-tuotteissa käytetään Econyl®-lankaa, joka valmistetaan mm. käytetyistä ja hylätyistä kalaverkoista. Econylin® käyttö on keino vähentää olemassa olevaa jätettä, vähentää valmistukseen liittyvää saastumista ja pitää luonnonvarojen ja energian kulutus minimissä.

  Coral & miljön

  LRV- ja NCS-koodit

  LRV- ja NCS-koodit

  Lataa Coral-malliston LRV- ja NCS-koodit

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV & NCS

  Paloluokitus

  Paloluokitus Bfl-s1

  Kaikki ftalaattivapaat vinyylipohjaiset Coral-tuotteet täyttävät Bfl-s1-palonormit. Tämä on tärkeää, koska jokainen sisään- ja uloskäynti on myös hätäpoistumistie. Tarvittaessa vaativampia paloluokkia voimme tarjota tekstiilituotteemme erityisellä lateksipohjalla. Tätä tulisi käyttää myös asennettaessa Coralia portaisiin.

  Paloluokitus Bfl-s1

  Esite

  Esite

  Lue lisää Coral-sisäänkäyntijärjestelmästä esitteestämme Coral esite

  Coral brochure