Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

coral
luxe

Coral Luxen runsaan nukan ja ylellisen ulkonäön ansiosta se ei näytä perinteiseltä sisäänkäyntimatolta. Mutta se on täydellinen lianirroitusmatto alueisiin, joissa on vähäinen tai keskiraskas liikenne ja joissa ulkonäkö ratkaisee. Coral Luxe sopii erityisen hyvin aula-, käytävä- ja vastaanottoalueisiin.

Värivaihtoehdot

Coral Luxe

  LRV & NCS

  LRV & NCS

  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  LRV&NCS

  Coral-laskukone

  Coral calculator

  Täyttää palonormit

  Täyttää palonormit

  Kaikki vinyylipohjaiset Coral-tuotteet täyttävät Bfl-s1-palonormit. Tämä on tärkeää koska jokainen sisä- ja uloskäynti on myös hätäpoistumistie. Tarvittaessa vaativampia paloluokkia voimme tarjota tuotteen erityisellä lateksipohjalla.

  Tätä tulisi käyttää myös asennettaessa Coralia portaisiin.

  Fire_exit_Coral_HD.jpg