Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

sphera
energetic -mallisto

Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin. Sphera Energetic tarjoaa leikkisän yhdistelmän yhteensopivia värejä ja kuoseja, jotka sopivat moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

Uni-väreihin on lisätty läpinäkyviä lastuja, jotka antavat lattialle syvyyttä.
Vivid-kuosissa on yksivärinen tausta kahdella korostusvärillä. Vivid on helppo yhdistää muihin Energetic-kuoseihin.
Shimmer saa luonnollisen terrazzo-ilmeen kulmikkaista korostuslastuista, jotka peittävät hyvin naarmuja ja likaa.
Confetti on sekoitus eri uni-valikoiman värejä, mitkä antavat lattialle satunnaisen ja jännittävän ilmeen.

- Shimmer- ja confetti-kuoseilla on erinomaiset likaa ja naarmuja peittävät ja ominaisuudet
- SMART top -pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppo puhdistaa
- Vähäpäästöinen ja ftalaatiton valmistus edistäää terveellistä sisäympäristöä

Värivaihtoehdot

Sphera Energetic

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Sphera Element installation of homogenous flooring

  Sphera-mallisto

  Sphera homogeeninen vinyyli

  Sphera asettaa uudet standardit homogeeniselle julkitilamuoville. Se valmistetaan uudessa tuotantolaitoksessa, jossa on hyödynnetty uusimpia innovaatioita ja uusinta teknologiaa älykkäiden ja innovatiivisten ratkaisujen luomiseen. Tuloksena: ykkösluokan homogeeninen julkitilavinyyli!!

  Sphera-lattiapäällysteemme antaa lattioille lisää luonnetta ja tyyliä lukuisissa käyttökohteissa. Oli sitten kyse vaativista, hygieenisistä terveydenhoito-ympäristöistä, tai joustavista, monikäyttöisistä moderneista julkisista rakennuksista tai koulutustiloista ja toimistoista, joissa kestävyys ja väri ovat avainsanoja.

  Miksi valita Sphera homogeeninen vinyyli?

  Design & väri
  • Uuden teknologian tuottamat kirkkaat ja täyteläiset värit, jonka tuloksena korkeat valonheijastusarvot
  • Sopusointuinen ja tasapainoinen laaja värivalikoima soveltuu hyvin yhteen Forbon muiden mallistojen kanssa

  Teknologia & kestävä kehitys
  • Huippuluokan teknologia varmistaa tasaisen laadun
  • Nollajäteteknologia ja vihreä energia takaavat tehokkaan ja kestävän kehityksen mukaisen valmistuksen
  • 100% ftalaatiton ja erittäin alhaiset päästöt edistävät sisätilojen terveellisyyttä

  Suorituskyky & suojaus
  • SMART top -pintakäsittelyn ainutlaatuinen koostumus varmistaa erinomaisen vastustuskyvyn kemikaaleja, naarmuuntumista ja tahroja vastaan
  • Pinnoitus ja sitä seuraava viimeistely varmistavat optimaalisen ulkonäön
  • Ainutlaatuisen valmistusprosessin ansiosta Sphera on helppo asentaa, helppo puhdistaa ja edullinen ylläpitää

  Cross section Sphera Evolution

  Design

  Tietoisia suunnitteluvalintoja

  Eri tiloissa tarvitaan erilaisia kuoseja. Sphera Energetic -mallistossa on ratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin. Lattian läpinäkyvät korostuslastut peittävät likaa ja naarmuja. Sphera Energetic koostuu neljästä mallistosta, jotka tarjoavat erinomaiset yhdistelymahdollisuudet.

  20 uni -väriä tarjoavat kodikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Parannetun SMART top-pintakäsittelyn ansiosta kaikkia värejä voidaan käyttää turvallisesti keskikovan kulutuksen käyttöalueilla, erityisesti suojatoimenpiteiden, kuten sisäänkäyntijärjestelmien ja huonekalujen jalkojen suojauksen yhteydessä.

  Vivid-kuoseihin on lisätty kahta korostusväriä uni-väripaletista. Vivid on helppo yhdistää malliston muihin kuoseihin ja väreihin. Kuosi peittää paremmin likaa ja naarmuuntumista läpinäkyvien ja värillisten lastujen ansiosta. Vivid on ihanteellinen avoimiin tiloihin, joissa hienovaraiset väripilkut voivat olla mielenkiintoisia olematta kuitenkaan liian hallitsevia.

  Energetic shimmer saa luonnollisen terrazzo -ilmeen korostuslastuista, joita on satunnaisesti elävän pohjan päällä. Mallisto sisältää 7 väriä, jotka sulautuvat hyvin sisustukseen. Shimmer on suunniteltu intensiiviseen käyttöön. Upea muotoilu saa jokaisen tilan näyttämään parhaat puolensa. Värit sopivat moniin eri tiloihin, kuten esim. luokkahuoneet, hissit ja ruokalat. Korostuslastun ansiosta lattia säilyy hyvännäköisenä ja peittää paremmin naarmuuntumista.

  Confetti-kuosit ovat sekoitus eri värejä, jotka antavat lattialle eloisan ilmeen. Confetti on Energetic-malliston anteeksiantavin kuosi. Sitä voidaan käyttää vilkkailla alueilla esim. käytävillä tai muilla alueilla, joille halutaan näyttävä lattia. Jopa tummimmalla sävyillä naarmut eivät juuri näy.

  Lataa Sphera Magazine ja tutustu malliston erinomaisiin yhdistelymahdollisuuksiin:

  Sphera Energetic moodboard

  Tekniset tiedot

  Sphera Energetic

  Kuvat

  Sphera Energetic kuvia

  Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Sphera Energeticin leikkisistä kuoseista.

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Sphera Energetic NCS & LRV -koodit

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  Sphera Energetic NCS & LRV

  Yhteystiedot

  Sphera Element