Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Homogeeninen vinyyli

Homogeeninen vinyyli

Vinyylilattianpäällysteet ovat erittäin suosittuja kestävyytensä, vähäisen huollontarpeensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Homogeeninen vinyyli on valmistettu yhdestä yksittäisestä kerroksesta, joka antaa eloisuutta ja värin syvyyttä lattioihin. Se on uskomattoman kestävä ja likaa hylkivä, mikä tekee siitä erinomaisen lattiavalinnan vilkkaasti liikennöidyille alueille. Sphera homogeeninen lattiapäällyste on kehitetty uusinta tuotantotekniikkaa käyttäen tämän päivän vaatimusten mukaisesti.

 • Homogeeninen vinyyli
 • Homogeeninen vinyyli
 • Homogeeninen vinyyli
 • Homogeeninen vinyyli
 • Sphera Element 50079
  Sphera Element

  Sphera Element

  Sphera Element -mallisto sisältää laajan valikoiman hienovaraisia ja pehmeitä neutraaleja sävyjä sekä kontrastivärejä. Sphera Element sopii erinomaisesti alueille, joissa lattian halutaan sulautuvan ympäristöön. Tunne olosi mukavaksi lattialla, joka on suunniteltu käyttäjien kokonaisvaltaista hyvinvointia ajatellen.

 • Sphera Energetic_52202_50225_50231_52216
  Sphera Energetic

  Sphera Energetic

  Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin. Sphera Energetic tarjoaa leikkisän yhdistelmän yhteensopivia värejä ja kuoseja, jotka sopivat moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

 • Sphera Elite_50491_50493
  Sphera Elite

  Sphera Elite

  Forbon Sphera Elite homogeenisella vinyylimallistolla on kiehtova ulkonäkö. Orgaaninen kuosi tekee tilasta houkuttelevan. Sphera Eliten anteeksiantava ilme ja erittäin kestävä ja kevyt rakenne takaavat suorituskyvyn monien vuosien ajan.

 • Sphera Essence 50502
  Sphera Essence

  Sphera Essence

  Sphera Essence homogeeninen vinyylilattiapäällyste valmistetaan uudessa tuotantolaitoksessa, jossa on hyödynnetty uusimpia innovaatioita ja uusinta teknologiaa älykkäiden ja innovatiivisten ratkaisujen luomiseen.

 • Sphera EC 450007 grey sky
  Sphera SD | EC

  Sphera SD | EC sähköä johtava vinyyli

  Sphera SD | EC on Forbon homogeeninen sähköä johtava vinyylimatto. Mallisto on suunniteltu erityisesti hallitsemaan staattisia purkauksia herkissä ympäristöissä, kuten terveydenhuollossa ja lääketeollisuudessa. Sphera SD | EC tarjoaa hygieeniset ja pysyvästi sähköä johtavat ominaisuudet.

 • TermaStar Pure 50603 Light Neutral Grey
  TermaStar

  TermaStar

  TermaStar on uusi homogeeninen vinyylimattomallisto, jolla luot kauniit lattiat märkätiloihin. Mallisto on suunniteltu yhteensopivaksi boordi- ja seinämalliston kanssa, luoden harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

Sphera-mallisto

Innovatiivinen homogeeninen vinyyli

Sphera on Forbon korkealaatuinen homogeeninen vinyyli, joka sopii moniin eri kohteisiin. Forbon designtiimin suunnittelema valikoima tarjoaa tyylikkäät ja toimivat lattiaratkaisut eri käyttökohteisiin. Sphera on kehitetty uusinta tuotantotekniikkaa käyttäen tämän päivän vaatimusten mukaisesti, tarjoten terveelliset ja hygieeniset lattiaratkaisut.

Lue lisää digitaalisesta Sphera-esitteestä

Design & väri
• Monipuolinen kuosi- ja värivalikoima, joka soveltuu moniin eri kohteisiin
• Sopusointuinen ja tasapainoinen värivalikoima soveltuu hyvin yhdisteltäväksi keskenään sekä Forbon muiden mallistojen kanssa
• Nykyaikainen ja kansainvälinen väripaletti, joka sisältää laajan valikoiman värejä. Himmeä mattapinta antaa kauniin ilmeen

Pintakäsittely & kestävyys
• SMART top -pintakäsittely antaa parhaan mahdollisen suojan kemikaaleja, naarmuja ja tahroja vastaan
• Ainutlaatuisen valmistusprosessin ansiosta Sphera on helppo asentaa, helppo puhdistaa ja edullinen ylläpitää
• Sphera Element on hyväksytty käytettäväksi puhdastiloissa ISO luokka 4 asti

Teknologia & kestävä kehitys
• Vähäpäästöinen ja ftalaatiton valmistus edistää terveellistä sisäympäristöä
• Uusi vihreällä energialla toimiva nollajäteteknologia varmistaa tasaisen laadun ja kestävän kehityksen
• Huolellisesti valitut raaka-aineet tarjoavat mahdollisuuden kierrätykseen käyttöiän päätyttyä
• Alhainen energian- ja vedenkulutus tehokkaan huipputeknologian ansiosta

cross section Sphera 2

Sphera-ratkaisusi

Valitse kohteeseesi paras Sphera-ratkaisu

Sphera valikoima sisältää viisi eri mallistoa, joilla kullakin on oma selkeä design ja käyttötarkoitus. Korkealaatuiset Sphera homogeeniset vinyylilattiat tarjoavat tyylikkäät ja toimivat ratkaisut tämän päivän ympäristöihin.

Kaikki Sphera-mallistot sisältävät tasapainoisen valikoiman neutraaleja harmaita sävyjä, luonnollisia sävyjä ja trendivärejä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen. Mallistot ovat yhteensopivia toistensa sekä myös muiden Forbon mallistojen kanssa.

Elite - hienostunein ja huolettomin ratkaisu
Sphera Elitellä on kiehtova ulkonäkö, joka on saanut inspiraatiota luonnonmateriaaleista. Orgaaninen kuosi tekee tilasta houkuttelevan. Sphera Eliten anteeksiantava ilme ja erittäin kestävä ja kevyt rakenne takaavat suorituskyvyn monien vuosien ajan. Edes vaativimmissa ympäristöissä sinun ei tarvitse huolehtia lattiasi ulkonäöstä ja toimivuudesta.

Element - laajin värivalikoima
Sphera Element tarjoaa laajimman homogeenisen vinyylin värivalikoiman. Mallisto sisältää laajan valikoiman hienovaraisia ja pehmeitä neutraaleja sävyjä sekä upeita kontrastivärejä. Element sopii erinomaisesti alueille, joissa lattian halutaan sulautuvan ympäristöön. Pastellisävyt ja kirkkaat korostusvärit sopivat erinomaisesti kulkuväylien luomiseen, alueiden rajaamiseen sekä viihtyisien tilojen luomiseen.

Energetic - energisin ja dynaamisin valikoima
Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin. Sphera Energetic tarjoaa leikkisän yhdistelmän yhteensopivia värejä ja kuoseja, jotka sopivat moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

Sphera Essence - sopii moniin kohteisiin
Sphera Essencen ainutlaatuinen ilme muistuttaa graniittikiveä. Läpinäkyvät hiukkaset tuovat kuosiin syvyyttä ja kontrastia. 18 tuotteen värivalikoima koostuu neutraaleista ja luonnollisista sävyistä sekä raikkaista kontrastiväreistä.

Sphera SD | EC sähköä johtava vinyyli
Sphera SD | EC on Forbon homogeeninen sähköä johtava vinyylimatto. Mallisto on suunniteltu erityisesti hallitsemaan staattisia purkauksia herkissä ympäristöissä, kuten terveydenhuollossa ja lääketeollisuudessa. Sphera SD | EC tarjoaa hygieeniset ja pysyvästi sähköä johtavat ominaisuudet.

Sphera Element 50068

Kestävä kehitys

Creating better environments

Aina valmistustavasta toimivuuteen asti: Forbo Flooring Systems valmistaa kestäviä lattiapäällysteitä, jotka ovat kestävän kehityksen mukaisia.

Vältä hukkaa
Sphera homogeeninen vinyyli on kehitetty alusta alkaen välttämään tarpeetonta jätettä ja minimoimaan energian ja raaka -aineiden käyttöä. Filosofiamme on välttää jätteiden syntymistä sen sijaan, että lisäenergiaa käytettäisiin liikaa käytettyjen raaka -aineiden kierrätykseen. Tämä vähentää jätettä noin 10-15% ja syntyvä pieni jätemäärä kierrätetään turvallisesti sisäisen ”back to the floor” kierrätysprosessimme kautta heterogeenisten vinyylituotteidemme taustaksi.

Säästä energiaa
Sphera valmistetaan yhdessä nykyaikaisimmista ja tehokkaimmista homogeenisen vinyylin tuotantolaitoksista. Se tuotetaan 100 % vihreällä sähköllä, jolla on minimaaliset ympäristövaikutukset.

Kiertotalous
Kulutuksen jälkeinen jäte on teollisuudelle suuri haaste keräyksen, kuljetuksen ja käsittelyn kannalta. Forbo Flooring Systems on aktiivinen osallistuja EU:n rahoittamassa Circular Flooring -projektissa, jonka tavoitteena on luoda kiertotalouden mukainen kierrätysprosessi PVC:lle kulutuksen jälkeisestä lattiajätteestä.

Ympäristöseloste
Forbo Flooring Systems oli yksi ensimmäisistä yrityksistä maailmassa, jolla oli tuotteilleen täydelliset ympäristötuoteselosteet, jotka sisältävät lisätietoja ihmisten terveyteen kohdistuvista vaikutuksista ja ekotoksisuudesta.
Lataa tästä Sphera EPD

trees in hands

Tekniset tiedot