Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Homogeeninen vinyyli

Sphera Element

Sphera Element -mallisto sisältää laajan valikoiman hienovaraisia ja pehmeitä neutraaleja sävyjä sekä kontrastivärejä. Sphera Element sopii erinomaisesti alueille, joissa lattian halutaan sulautuvan ympäristöön. Tunne olosi mukavaksi lattialla, joka on suunniteltu käyttäjien kokonaisvaltaista hyvinvointia ajatellen.

 • Sphera Element
 • Sphera Element
 • Sphera Element
 • Sphera Element 50004
  Sphera Element -mallisto

  Sphera Element

  Laajin värivalikoima
  Sphera Element tarjoaa markkinoiden laajimman värivalikoiman. Hienovarainen kuosi sopii erinomaisesti alueille, joissa lattian halutaan sulautuvan ympäristöön. Mallistoa voidaan käyttää monissa eri kohteissa, mukaan lukien terveydenhuollon ja teollisuuden tilat.

  Sphera Element-mallisto sisältää 52 väriä. Pastellisävyt ja kirkkaat korostusvärit sopivat erinomaisesti kulkuväylien luomiseen, alueiden rajaamiseen sekä viihtyisien tilojen luomiseen. Element -mallisto sisältää uuden Contrast-kuosin yhdeksässä eri värissä. Contrast-kuosissa on selkeämpi kuviointi ja suurempi kontrasti kolmen värin välillä.

  • Monia värejä, joilla on korkeat valonheijastusarvot
  • Erinomaiset likaa ja naarmuuntumista estävät ominaisuudet
  • Hyväksytty puhdastiloihin ISO luokka 4 asti
  • Täydellinen lattiaratkaisu kouluihin, terveydenhuoltoon ja julkisiin tiloihin

Element-mallisto

Laajin valikoima

Sphera Element tarjoaa laajimman homogeenisen vinyylin värivalikoiman. Mallisto sisältää laajan valikoiman hienovaraisia ja pehmeitä neutraaleja sävyjä sekä upeita kontrastivärejä. Element sopii erinomaisesti alueille, joissa lattian halutaan sulautuvan ympäristöön. Pastellisävyt ja kirkkaat korostusvärit sopivat erinomaisesti kulkuväylien luomiseen, alueiden rajaamiseen sekä viihtyisien tilojen luomiseen.

Design & väri
• Täydellinen värivalikoima eri kohteisiin. Mallisto sisältää monia värejä, joilla on korkeat valonheijastusarvot
• Uudet kuosit, jotka piilottavat likaa erinomaisesti ja ehkäisevät naarmuuntumisia
• Värit ovat yhteensopivia muiden Forbo-mallistojen kanssa

Pintakäsittely & kestävyys
• SMART top -pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se suojaa lattiaa naarmuilta
• Kestää terveydenhuollossa yleisesti käytettyjä desinfiointiaineita
• Hyväksytty käytettäväksi puhdastiloissa ISO luokka 4 asti

Teknologia & kestävä kehitys
• Vähäpäästöinen ja ftalaatiton valmistus edistää terveellistä sisäympäristöä
• Huolellisesti valitut raaka-aineet tarjoavat mahdollisuuden kierrätykseen käyttöiän päätyttyä
• Alhainen energian- ja vedenkulutus tehokkaan huipputeknologian ansiosta

Sphera Element

Design

Värit eri tarpeisiin

Sphera Element tarjoaa täydellisen väripaletin, joka sisältää sävyjä vaaleasta tummaan ja neutraalista voimakkaampiin väreihin. Rauhalliset ja kauniit lattiakuosit sulautuvat hyvin ympäristöönsä ja sopivat hyvin yhteen muiden materiaalien kuten puun ja kiven kanssa.

Pehmeämpi ja rauhallisempi tunnelma
Nykyaikaisissa ympäristöissä käytetään yhä enemmän päivänvaloa ja lattioilla luodaan usein värikäs ilme. Sphera Element -malliston uudet hienovaraiset värit antavat pehmeämmän ja rauhoittavamman ilmeen luoden (hoito)ympäristöön kodikkaamman tunnelman. Element-mallisto sisältää on monia värejä, joilla on korkeat valonheijastavuusarvot.

Lämpimiä neutraaleja sävyjä, kylmempiä sävyjä ja kontrastivärejä
Laaja väripaletti tarjoaa yhdistelmän lämpimiä neutraaleja ja viileämpiä harmaan, vihreän, sinisen ja violetin sävyjä. Pastellisävyt ja kirkkaat korostusvärit sopivat erinomaisesti kulkuväylien luomiseen, alueiden rajaamiseen sekä viihtyisien tilojen luomiseen. Element-malliston värit ovat yhteensopivia muiden Forbo-mallistojen kanssa.

Sphera Element -mallisto sisältää uuden Contrast-kuosin yhdeksässä eri värissä. Contrast-kuosissa on selkeämpi kuvio ja suurempi kontrasti kolmen värin välillä. Kontrastivärit piilottavat erinomaisesti likaa ja naarmuja.

Sphera Element tarjoaa toimivat ja kauniit lattiaratkaisut niin terveydenhuollon tiloihin, kouluihin kuin julkisiin rakennuksiin.

Tutustu Sphera Magazineen, josta löydät inspiroivia kuvia ja esimerkkejä Sphera Element Contrast -värien yhdistelymahdollisuuksista.


Sphera Element

Kuvat & videot

Sphera Element kuvat & videot

Täältä löydät kuvia eri Sphera Element -kuoseista ja videoita, joissa saat lisää tietoa tuotteen teknisistä ominaisuuksista ja malliston designista.
Inspiroidu malliston laajasta värivalikoimasta!

Tekniset tiedot

Sphera Element

Asennus ja hoito

Sphera Element

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Sphera Element NCS- ja LRV -koodit

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Marmoleum Linear NCS & LRV