Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

sarlon
dégradé

Sarlon Dégradé-mallisto tarjoaa ainutlaatuisen liukuväri kuosivalikoiman, joilla luot inspiroivat lattiat eri tiloihin. Mallistosta löytyy kuusi eri värivaihtoehtoa 19 dB äänenvaimennuksella. Jokaisen Dégradé-kuosin vaalea väri sopii täydellisesti yhteen Sarlon Uni-värin kanssa.

Värivaihtoehdot

Sarlon Dégradé

Mallisto

Sarlon askelääntä vaimentava julkitilamuovi

Omaa luokkaansa olevat akustiset ominaisuudet
Ääni on melusaastetta ja sillä voi olla haitallisia vaikutuksia ihmiseen, kuten esim. unihäiriöitä, stressiä, päänsärkyä, muistamattomuutta, aggressiivisuutta ja oppimisvaikeuksia. Siksi äänenvaimennus on oleellinen osa rakennuksen
suunnittelua.

Yli 30 vuoden kokemus akustisista lattiapäällysteistä
Askelääntä vaimentavat lattiapäällysteet ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Meillä on yli 30 vuoden kokemus ja alan erityisosaaminen, minkä ansiosta pystymme toimittamaan parhaat lattianpäällysteet eri äänenvaimennusluokissa.

Tehokas askeläänen vaimennus
Forbon askelääntä vaimentava julkitilamuovimalliston on kehitetty ja testattu mahdollisimman tehokasta askeläänen vaimennusta ajatellen, vastaten samalla erittäin raskaasti kuormitettujen tilojen asettamiin vaatimuksiin. Sarlon-mallisto tarjoaa kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut: 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys
Kaikissa tuotteissamme on huomioitu kaksi keskeistä kriteeriä: askeläänen vaimennus & painaumakestävyys.

Sarlon 19 dB
Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa.

Sarlon 15dB
Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Uusi design
Uusi Sarlon-mallisto on luotu asiakkaan tarpeita ajatellen. Se tarjoaa markkinoiden parhaan akustisen lattiapäällysteiden designin sekä erinomaiset askelääntä vaimentavat ominaisuudet. Mallistosta löydät monia näyttäviä kuoseja, laajan värivalikoiman sekä erittäin hyvät yhdistelymahdollisuudet.

Sarlon 430827

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus

Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään standardin NF-S31-074 mukaisesti eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

Askeläänen vaimennus
Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

Painaumakestävyys
Lattioiden on oltava vahvoja pysyäkseen kauniina painavammankin kuorman alla ja sen on kestettävä myös pistekuormitusta. Painaumakestävyys on lattiapäällysteiden tärkeä ominaisuus ja Forbon Sarlon -lattiapäällyste tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn.

Sarlon 19dB
Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa.

Sarlon 15dB
Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Sarlon acoustic flooring

Esite

Esite

Haluatko lukea lisää Sarlon-mallistosta, lataa esite tästä Sarlon esite

Sarlon brochure cover

Tekniset tiedot

Sarlon Acoustic vinyl technical specifications

LRV- ja NCS-koodit

LRV- ja NCS-koodit

Lataa tästä Sarlon-malliston LRV- ja NCS-koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Sarlon LRV & NCS

Asennus & hoito

Sarlon cleaning & maintenance

Samankaltaiset tuotteet