Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

sarlon
15 db colour -mallisto

Sarlon Colour sisältää värikkään valikoiman yksivärisiä ja hienovaraisia ”allover”-kuoseja. Uni- ja Stardust-kuoseissa on värillinen kulutuspinta, joka antaa syvyyttä väriin. Colour-valikoima on viimeisimpien väritrendien mukainen ja se on helppo yhdistää melkein kaikkiin malliston kuoseihin. Leikkisällä Color Splash -kuosilla voit luoda todella näyttävät tilat. Tämä orgaaninen, rohkea ja värikäs kuosi koostuu 24 väristä ja sen kuviotoisto on 600x200 cm.

Värivaihtoehdot

Sarlon 15 dB Colour

  Sarlon 15 dB

  Sarlon 15 dB

  Hybridiratkaisu
  Sarlon 15 dB on ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyy erinomainen painaumakestävyys ja akustiset ominaisuudet. Mallisto tarjoaa parhaan ratkaisun akustisten ja suurten kuormitusvaatimusten suhteen.

  Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin. Tutustu Woods, Colour, Materials ja Graphics -valikoimiin.

  XtremPUR TM -pintakäsittely takaa erinomaisen suorituskyvyn ja helppohoitoisuuden monien vuosien ajaksi.

  Sarlon 15 dB on arvostettu lattiaratkaisu raskaasti kuormitetuissa tiloissa, joissa pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus kuten esimerkiksi sairaalan käytävillä.

  Sarlon 15 dB edut:
  - 15 dB:n äänenvaimennus
  - Erinomainen painaumakestävyys
  - XtremPUR TM innovatiivinen pintakäsittely varmistaa kestävän suorituskyvyn
  - R10 liukastumisenesto
  - Luokkansa paras kemikaalinkestävyys
  - Erittäin alhaiset VOC-päästöt (<0,01 mg/m2)
  - Luonnollisen mattamainen ulkonäkö
  - Parannettu suoja naarmuja vastaan
  - 100% ftalaatiton

  Sarlon | Modul'up 3812 grey cristal

  Monimuotoisuus

  Monimuotoisuus

  Sarlon 15 dB on osa uutta monimuotoista Sarlon & Modul’up -mallistoa, jossa olemme yhdistäneet molemmat mallistot yhteen konseptiin. Mallisto tarjoaa akustiset, kompaktit, alustaan liimattavat ja liimattomat lattiavaihtoehdot.

  Sarlon & Modul’up -mallisto sisältää Sarlon 15 dB ja 19 dB akustiset lattiaratkaisut sekä liimattomat Modul’up lattiaratkaisut. Valittavanasi on yli 90 kuosia ja väriä neljänä eri versiona.

  Tämä tarkoittaa, että eri alueet voivat täydentää toisiaan. Kun projektiin tarvitaan erilaisia toimintoja, voit yhdistää eri versioita riippumatta siitä, onko se liimaton, alustaan liimattava, akustinen tai kompakti lattiapäällyste.

  Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja mallistosta ja inspiroidu eri lattiaesimerkeistä.

  Sarlon diversity

  Äänen vaimennus

  Äänen vaimennus

  Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus.

  Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
  Ilmateitse kulkeva ääni - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Vähentämällä ilmateitse kulkevaa ääntä voit luoda rauhallisen ja miellyttävän ympäristön. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

  Askeläänen vaimennus
  Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

  Akustisten lattiapäällysteiden haasteena on yhdistää korkein äänenvaimennustaso parhaaseen mahdolliseen painaumakestävyyteen. Sarlon- ja Modul'up-lattiat ovat luokkansa parhaita näiden kahden yhdistelmästä.

  Sarlon acoustic flooring

  Kuvat & videot

  Kuvat & videot

  Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

  Tekniset tiedot

  Sarlon | Modul'up technical specifications table

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Sarlon cleaning & maintenance

  Referenssit