Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Novilux Structura/Traffic

Forbon Novilux -mallisto koostuu kuoseista, jotka sopivat erinomaisesti porrashuoneisiin, hoivakoiteihin, päiväkoteihin ja toimistoihin. Novilux on M1-luokiteltu ja siinä on 15 -17 dB askeläänen vaimennus. Askeläänen vaimennuksen ansiosta tilasta saadaan rauhallisempi ja miellyttävämpi (vähentää lelujen, huonekalujen ja askeläänten kopinaa). Novilux on myös miellyttävän pehmeä jalan alla ja sen liukastumisenesto on R10.

Novilux-mattoa ei tarvitse vahata ja siinä on laadukas jopa 0,7 mm paksu kulutuskalvo. Mattamaisen pintansa ansioista lika tai naarmut eivät näy siinä helposti. Maton saumat voidaan hitsata tai juottaa yhteen juotosnesteellä, jolloin lattiaan ei tule likaa kerääviä saumoja.

 • Novilux Structura/Traffic
 • Novilux Structura/Traffic
 • Novilux Structura/Traffic
 • Novilux Structura/Traffic
 • Novilux Structura Graphic 2512
  Novilux Structura Graphic -mallisto

  Novilux Structura Graphic

  Novilux Structura Graphic -mallisto sisältää 5 kuosia, jotka sopivat erinomaisesti porrashuoneisiin ja päiväkoteihin. Kuosit sisältävät mustia ja valkoisia hiukkasia, joita on yhdistetty kirkkaisiin väreihin. Novilux on kestää hyvin kulutusta ja se on helppohoitoinen. Novilux Structura Graphicin askeläänen vaimennus on 15 dB.

 • 3024 Novilux Traffic grobus
  Novilux Traffic -mallisto

  Novilux Traffic

  Novilux Traffic -malliston kuoseilla on helppo luoda kodikkaat tilat hoivakoteihin, päiväkoteihin, toimistoihin ja porrashuoneisiin. Novilux Traffic -mallisto vaimentaa hyvin askelääniä (17 dB) ja se tuntuu miellyttävältä jalan alla.