Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Modul'up Habitat

Modul’up Habitat on irtoasennettava lattiapäällyste, joka auttaa luomaan miellyttävän ja hiljaisen tilan. Modul’up Habitat asennetaan ilman liimaa, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Kaksinkertainen vakautusjärjestelmä takaa täydellisen mittapysyvyyden.

 • Modul'up Habitat
 • Modul'up Habitat
 • Modul'up Habitat 2320782
  Modul'up Habitat -mallisto

  Modul'up Habitat

  Modul’up Habitat -mallistojen tyylikkäät kuosit soveltuvat erinomaisesti olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen ja eteiseen. Luonnonmukaiset kuosit on jaettu kolmen designtrendin mukaisesti: wood, fibres ja minerals. Mallistoa on saatavana 22 eri värissä, jotka sopivat pohjoismaiseen sisustustyyliin. Modul’up Habitat asennetaan ilman liimaa, mikä lyhentää huomattavasti asennusaikaa.

  Mallistoa on saatavana myös liimattavana versiona.

Viisi syytä miksi Modul'up Habitat on oikea valinta

Viisi syytä miksi Modul'up Habitat on oikea valinta

1. NOPEAMMAT JA EDULLISEMMAT ASENNUKSET
Modul’up Habitatin ensiasentaminen on nopeampaa kuin liimattavan vinyylimaton. Uudistettaessa lattiaa on Modul’up huomattavasti edullisempi ja nopeampi asentaa verrattuna liimattavaan vinyylimattoon.

2. MODUL’UP HABITATIN ASENNUS ON LIIMATON
Liimattomuus asennuksessa merkitsee paitsi liimakustannusten säästöä myös huoneiston nopeampaa käyttöönottoa. Lattia voidaan myös vaihtaa huoneiston ollessa käytössä ilman, että huonekaluja tarvitsee siirtää asunnosta. Liimattomuuden vuoksi aluslattiaa ei tarvitse tasoittaa lattian uusimisen yhteydessä, jolloin asukkaita häiritsevää pölyämistä ei esiinny.

Modul’up Habitat voidaan asentaa olemassa olevan lattiapäällysteen päälle. Tarkemmat tiedot löydät Modul'up Habitat asennusohjeista

3. HYVÄT ASKELÄÄNTÄ VAIMENTAVAT OMINAISUUDET
Modul’upilla on 20 dB:n askeläänen vaimennus ilman erillistä alusmattoa, minkä lisäksi huoneäänien vaimennus kuuluu parhaaseen A-luokkaan NF S 31-074 -standardin mukaan. Hiljaisempi talo lisää asukkaiden viihtyvyyttä.

4. ERINOMAINEN MITTAPYSYVYYS JA PAINAUMAKESTÄVYYS
Forbon DSx3 -teknologian ansiosta Modul’up Habitat on erittäin mittatarkka. Modul’up Habitatin painaumakestävyys on erinomainen 0,09 mm, mikä tarkoittaa sitä, että lattia palautuu muotoonsa raskaidenkin huonekalujen alta.

5. MODUL’UP ON ERITTÄIN KULUTUSTA KESTÄVÄ
Modul’up Habitatissa on paksu 0,45 mm kulutuskalvo, joka yhdessä painaumakestävyyden kanssa tekee Modul’up Habitatista pitkäikäisen lattianpäällysteen vaativaankin käyttöön.

Katso Modul'up video

Modul'up Habitat