Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

modul'up
compact wood -mallisto

The Modul'up Compact Wood -valikoima tarjoaa lämpimän tunnelman eri tiloihin. Siinä yhdistyy puulattian luonnollinen ja aito ilme korkealaatuisen vinyylilattian etuihin.

Wood-valikoima koostuu kauniista puukuoseista, mukaan lukien uusi Chill Oak, jonka lankuissa on realistinen värivaihtelu. Hybrid Wood Concrete -kuosi on uusi mielenkiintoinen yhdistelmä puuta ja betonia.

Värivaihtoehdot

Modul'up Compact Wood

  Modul'up-mallisto

  Modul’up-mallisto

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.

  Miljoonat myydyt neliömetrit ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden. Lattia voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

  Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden, jota on vielä parannettu ottamalla käyttöön XtremPUR ™ -pintakäsittely.

  Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Lattian asennusaika lyhenee jopa 50% verrattuna tavallisiin, liimattuihin lattiapäällysteisiin.

  Modul’up on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modul’up ei vaadi erityistä aluslattian valmistelua ennen asennusta, mikä säästää yli 20% kustannuksia verrattuna liimattavaan lattiaan.

  Modul’up-mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin.

  Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

  Tekniset tiedot

  Sarlon | Modul'up technical specifications table

  Kuvat & videot

  Kuvat & videot

  Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Modul'Up Installation & floorcare

  Referenssit