Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

modul'up
compact graphic -mallisto

The Modul'up Compact Graphic -valikoima koostuu upeista graafisista ja orgaanisista kuoseista, jotka luovat ainutlaatuiseen ilmeen tilaan. Käsin piirretyt Topography kuviot ja uusi Doodle-kuosi muuttuvat terrazzon graafiseen tulkintaan Graphitossa. Terrazzo-kuosi on saanut inspiraationsa kivistä. Rohkeimmassa Kubik-kuosissa yhdistyy Doodle- ja Graphito-design. Graphic-valikoiman tuotteet sopivat hyvin yhdisteltäväksi malliston muiden kuosien kanssa.

Värivaihtoehdot

Modul'up Compact Graphic

  Modul'up-mallisto

  Modul’up-mallisto

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.

  Miljoonat myydyt neliömetrit ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden. Lattia voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

  Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden, jota on vielä parannettu ottamalla käyttöön XtremPUR ™ -pintakäsittely.

  Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Lattian asennusaika lyhenee jopa 50% verrattuna tavallisiin, liimattuihin lattiapäällysteisiin.

  Modul’up on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modul’up ei vaadi erityistä aluslattian valmistelua ennen asennusta, mikä säästää yli 20% kustannuksia verrattuna liimattavaan lattiaan.

  Modul’up-mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin.

  Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

  Tekniset tiedot

  Sarlon | Modul'up technical specifications table

  Kuvat & videot

  Kuvat & videot

  Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Modul'Up Installation & floorcare