Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

modul'up
19 db colour -mallisto

Modul'up Colour sisältää värikkään valikoiman yksivärisiä ja hienovaraisia ”allover”-kuoseja. Uni- ja Stardust-kuoseissa on värillinen kulutuspinta, joka antaa syvyyttä väriin. Colour-valikoima on viimeisimpien väritrendien mukainen ja se on helppo yhdistää melkein kaikkiin malliston kuoseihin. Leikkisällä Color Splash -kuosilla voit luoda todella näyttävät tilat. Tämä orgaaninen, rohkea ja värikäs kuosi koostuu 24 väristä ja sen kuviotoisto on 600x200 cm.

Värivaihtoehdot

Modul'up19 dB Colour

  Modul'up-mallisto

  Modul’up-mallisto

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.

  Miljoonat myydyt neliömetrit ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden. Lattia voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

  Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden, jota on vielä parannettu ottamalla käyttöön XtremPUR ™ -pintakäsittely.

  Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Lattian asennusaika lyhenee jopa 50% verrattuna tavallisiin, liimattuihin lattiapäällysteisiin.

  Modul’up on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modul’up ei vaadi erityistä aluslattian valmistelua ennen asennusta, mikä säästää yli 20% kustannuksia verrattuna liimattavaan lattiaan.

  Modul’up-mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin.

  Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

  Äänen vaimennus

  Äänen vaimennus

  Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus.

  Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
  Ilmateitse kulkeva ääni - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Vähentämällä ilmateitse kulkevaa ääntä voit luoda rauhallisen ja miellyttävän ympäristön. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

  Askeläänen vaimennus
  Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

  Akustisten lattiapäällysteiden haasteena on yhdistää korkein äänenvaimennustaso parhaaseen mahdolliseen painaumakestävyyteen. Sarlon- ja Modul'up-lattiat ovat luokkansa parhaita näiden kahden yhdistelmästä.

  Sarlon acoustic flooring

  Kuvat & videot

  Modul'up kuvat ja videot

  Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

  Tekniset tiedot

  Sarlon | Modul'up technical specifications table

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Modul'Up Installation & floorcare

  Referenssit