Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD-julkitilamuovi

Colorex Basic Plus

Colorex Basic plus on irtoasennettava laattajärjestelmä, jonka pintakerroksena on kulutusta kestävä Colorex. Tämä muovilattia tarjoaa kaikki Colorexin hyödyt, kuten hyvän kulutuskestävyyden, helpon korjattavuuden ja erittäin hyvän kemikaalin- ja likaantumisen keston.

Erittäin kestävä lattiamateriaali.

Colorex Basic Plus
  • SD 150201
    Colorex Basic Plus

    Colorex Basic Plus

    Colorex Basic plus on irtoasennettava laattajärjestelmä, jonka pintakerroksena on kulutusta kestävä Colorex. Tämä mallisto tarjoaa kaikki Colorexin hyödyt, kuten hyvän kulutuskestävyyden, helpon korjattavuuden ja erittäin hyvän kemikaalin- ja likaantumisen keston.

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Pintavauriot kuten palojäljet, liiallinen kuluminen tai värjäävien kemikaalien aiheuttamat värivirheet voidaan poistaa hiomalla perinteisellä epäkeskohiomakoneella. Aloita numeron 80 hiekkapaperilla ja sen jälkeen hienommalla numeroon 240 asti. Hionnan jälkeen pinta voidaan kunnostaa alkuperäisen laadun ja ulkoasun palauttamiseksi kiillottamalla lattia punaisella laikalla.

Löydät Colorexin hoito-ohjeet ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Maintenance

Asennus

Asennus

Colorex plus on erittäin suorituskykyinen lattiajärjestelmä, joka koostuu irtoasennettavista laatoista. Se sopii erittäin hyvin kohteisiin, joissa tuotannon keskeyttäminen kalliine seisonta-aikoineen ei tule kysymykseen, koska se voidaan asentaa ilman keskeytyksiä ja on heti käytettävissä. Se ei tarvitse erityistä aluslattian käsittelyä tai valmistelua.

Löydät asennusohjeet ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Plus installation

Käyttökohteet

Tuotekuvaus

Toiminta:
Kestävä/korjattavissa.

Kuvaus:
Erittäin hyvin kemikaaleja kestävä. Pahastikin vaurioitunut lattia voidaan korjata.

Käyttöalueet:
Myymälät, liiketilat ja varastorakennukset. Vilkasliikenteiset alueet, jotka vaativat tehokasta päivittäistä puhdistusta.

Colorex basic plus application