Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD-julkitilamuovi

ESD-julkitilamuovi

Colorex on teknisesti edistyksellinen lattiajärjestelmä, joka on suunniteltu kontrolloimaan staattista sähkönjohtavuutta vaativissa tiloissa kuten puhdastiloissa, leikkaussaleissa ja elektroniikkateollisuudessa.

Colorex muovilattia ei vain tarjoa teknistä ratkaisua vaan se on myös esteettisesti miellyttävä ja mallistosta löytyy monia eri värivaihtoehtoja

 • ESD-julkitilamuovi
 • ESD-julkitilamuovi
 • ESD-julkitilamuovi
 • Colorex EC
  Colorex EC

  Colorex EC

  Colorex EC on ihanteellinen laboratorioihin, IT-tiloihin ja puhdastiloihin. Colorex EC täyttää hiukkaspäästöjen tiukimmat vaatimukset ja auttaa vähentämään epäpuhtauksien riskiä.

 • Colorex Basis plus
  Colorex Basic Plus

  Colorex Basic Plus

  Colorex Basic plus on irtoasennettava laattajärjestelmä, jonka pintakerroksena on kulutusta kestävä Colorex. Tämä muovilattia tarjoaa kaikki Colorexin hyödyt, kuten hyvän kulutuskestävyyden, helpon korjattavuuden ja erittäin hyvän kemikaalin- ja likaantumisen keston.

 • Colorex SD/EC
  Colorex SD

  Colorex SD

  Colorex-mallistot muodostavat premium-tuotemerkin, joka koostuu sähköä johtavista ja staattista sähköä poistavista, erittäin tiheistä mittapysyvistä laatoista.

 • Colorex R11
  R11 Plus

  R11 Plus

  R11 Plus-lattia liukastumisenesto-ominaisuuksilla. Lattia on turvallinen kohokuvioidun pintakuvion ansiosta. R11-luokitus.

Mallisto

Colorex

Colorexilla on monia eri käyttöalueita. Colorex voidaan asentaa suoraan betoni- tai muulle aluslattialle, asennuspohjan päälle. Colorex voidaan asentaa irralleen – Plus-versiona. Kaikkia versioita on saatavana kahta sähkönjohtavuuden tasoa, EC High Performance ja SD Performance. Plus-versio on saatavana myös antistaattisena (basic plus) ja liukastumista estävänä (R11 plus) versiona hightech-valikoiman täydentämiseksi

High performance
Colorex EC- ja Colorex EC Plus-lattianpäällysteet johtavat staattisen sähkön tehokkaasti pois tiheän, koko laatan paksuuden kattavan ohuen johdinverkon avulla. Laatat kiinnitetään sähköä johtavalla liimalla ja maadoitetaan kuparinauhalla. Tämä on täysin luonnonmukainen järjestelmä, jossa ei tarvita haihtuvia, kemiallisia antistaattisia lisäaineita johtokyvyn parantamiseen. Sähkönjohtavuus on täysin riippumaton ilmankosteudesta.

Performance
Colorex SD takaa luotettavan staattisten sähkövarausten purkamisen koko laatan paksuudelta. Johtava pinnoite muodostaa tiheän ohuiden mustien ”suonien” verkon.

Standard
Colorex Basic plus on irtoasennettava laattajärjestelmä, jonka pintakerroksena on kulutusta kestävä Colorex. Tämä mallisto tarjoaa kaikki Colorexin hyödyt, kuten hyvän kulutuskestävyyden, helpon korjattavuuden ja erittäin hyvän kemikaalin- ja likaantumisen keston.

Colorexin edut
ESD-lattiat soveltuvat vaativiin tiloihin kuten, puhdastilat, lääkelaboratoriot, leikkaussalit, tuotantolaitokset ja elektroniikkateollisuus. Colorexin edut:
1. Täyttää ja ylittää kaikki ESD- ja puhdastilastandardit
2. Elinkaaren kattava johtavuustakuu
3. Parhaat hygieniaominaisuudet ja huokoseton rakenne
4. Ainutlaatuinen mittapysyvyys
5. Pienen pehmenninpitoisuuden hyödyt; erittäin vähäpäästöinen
6. Täydellinen korjattavuus ja tahranpoisto
7. Kestää raskaita kuormia

Viimeistelytarvikkeet
Colorex-mallisto tarjoaa sisä- ja ulkokulma sekä jalkalistavalikoiman lattian viimeistelyä varten.

Colorex overview

Esite

Colorex brochure cover

Tuotteen rakenne

Colorex

Colorexia valmistetaan vain laattoina ainutlaatuisten tuoteominaisuuksien varmistamiseksi ja kriittisten ongelmien kuten sähkönjohtavuuden heikkenemisen välttämiseksi. Laatat ovat helpompia ja nopeampia asentaa ja hukkaa tulee vähemmän, erityisesti pienissä ja keskisuurissa tiloissa tai epäsäännöllisen muotoisissa huoneissa.

Colorex täyttää kaikki toiminnot ja vaatimukset, joita ESD-lattialta vaaditaan. Colorexin pehmenninpitoisuus on hyvin pieni, joten sen päästöt ovat minimaaliset.

Colorexin rakenne
1. Kuparinauha
2. Sähköä johtava liima
3. Aluslattia
4. Sähköä johtavia "suonia"

Colorex construction

High performance

High performance

Colorex EC
Colorex EC johtaa staattisen sähkön nopeasti pois tiheän, koko laatan paksuuden kattavan johdinverkon avulla. Täysin luonnollinen järjestelmä, joka ei vaadi nestemäisiä, kemiallisia antistaattisia lisäaineita johtokyvyn parantamiseen. Johtokyky on täysin riippumaton ilmankosteudesta.

Toiminta:
Pysyvästi sähköä johtava.

Kuvaus:
Pysyvästi sähköä johtava lattia, laatat kiinnitetään sähköä johtavalla liimalla ja maadoitetaan kuparinauhalla. Täyttää henkilö-, kenkä- ja lattiajärjestelmien vaatimukset.

Käyttöalueet:
ESD-ympäristöt, puhdastilat, lääkelaboratoriot, tuotantolaitokset, leikkaussalit jne.

Colorex EC Plus
Teollisuuslattian saneeraus voi olla erittäin kallista ja työlästä. Seisonta-ajat tuotantolaitteiden siirtoa tai purkamista varten ja aluslattian perusteellinen kunnostus tulevat kalliiksi jo ennen kuin uuden lattian asennus edes aloitetaan. Colorex EC plus on erittäin suorituskykyinen lattiajärjestelmä, joka koostuu irtoasennettavista laatoista. Se sopii erittäin hyvin kohteisiin, joissa tuotannon keskeyttäminen kalliine seisonta-aikoineen ei tule kysymykseen, koska se voidaan asentaa ilman keskeytyksiä ja on heti käytettävissä. Se ei tarvitse erityistä aluslattian käsittelyä tai valmistelua. Laatat kiinnitetään toisiinsa lukkoponttijärjestelmällä. Laattojen Colorex-pinnan ansiosta voit edelleen hyödyntää järjestelmän arvostettuja toimintoja ja hyötyjä.

Toiminta:
Pysyvästi sähköä johtava lattia.

Kuvaus:
Sähköä johtava lattia, laatat kiinnitetään lukkoponttijärjestelmällä ja maadoitetaan kuparinauhalla. Täyttää henkilö-, kenkä- ja lattiajärjestelmien vaatimukset.  

Käyttöalueet:
ESD-tilojen, puhdastilojen, lääkelaboratorioiden ja tuotantolaitosten saneeraus. Sopii hyvin kohteisiin, joissa seisonta-ajat ovat poissuljettuja.

High performance

Performance

Performance

Colorex SD
Colorex SD takaa luotettavan staattisten sähkövarausten purkamisen koko laatan paksuudelta. Johtava pinnoite muodostaa tiheän ohuiden mustien ”suonien” verkon.

Toiminta:
Pysyvästi antistaattinen.

Kuvaus:
Pysyvästi antistaattinen lattia, laatat kiinnitetään sähköä johtavalla liimalla ja maadoitetaan kuparinauhalla.

Käyttöalueet:
Uudisrakennettavat puhdastilat laboratorioissa, lääkelaboratoriot, tuotantolaitokset ja leikkaussalit.

Colorex SD Plus on saatavana erikoistilauksesta.

Colorex SD

Standard

Standard

Colorex Basic plus on irtoasennettava laattajärjestelmä, jonka pintakerroksena on kulutusta kestävä Colorex. Tämä mallisto tarjoaa kaikki Colorexin hyödyt, kuten hyvän kulutuskestävyyden, helpon korjattavuuden ja erittäin hyvän kemikaalin- ja likaantumisen keston. Erittäin kestävä laatta.

Toiminta:
Kestävä/korjattavissa.

Kuvaus:
Erittäin hyvin kemikaaleja kestävä. Pahastikin vaurioitunut lattia voidaan korjata.

Käyttöalueet:
Myymälät, liiketilat ja varastorakennukset. Vilkasliikenteiset alueet, jotka vaativat tehokasta päivittäistä puhdistusta.

Colorex Basic-mallistoa on saatavana tilauksesta.

R11 Plus
R11 Plus-lattia liukastumisenesto-ominaisuuksilla. Lattia on turvallinen kohokuvioidun pintakuvion ansiosta. R11-luokitus.

Toiminta:
Turvalattia

Kuvaus:
Hyvin likaa peittävä turvalattia.

Käyttöalueet:
Teollisuus, korjaamot ja varastotilat. Sopii kohteisiin, joissa seisonta-ajat ovat poissuljettuja.

Standard

Standardit ja sertifioinnit

Standardit ja sertifioinnit

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista turvallisuutta mittaamme ja raportoimme jokaisen tuotantoerän sähkönjohtavuuden. Tämän laadunvalvontaprosessin jälkeen laadimme mittausraportin, joka osoittaa yksittäisen erän sähkönjohtavuusarvojen jakauman. Toimitamme raportin asiakkaalle pyydettäessä.

Colorex SD/EC:n homogeeninen rakenne tiheine johdinverkkoineen on takuu käyttöiän kestävästä sähkönjohtavuudesta. Suorituskyky on pysyvä ja riippumaton ilmankosteudesta tai lämpötilaolosuhteista.

Yhdessä asianmukaisten ESD-jalkineiden kanssa Colorex EC täyttää ESD-suojattujen alueiden (EPA) henkilöstön maadoittamis standardien vaatimukset IEC 61340-5-1 ja ANSI/ESD S20.20:
- Järjestelmän resistanssi, henkilö / jalkineet / lattianpäällystejärjestelmä < 35 MOhm
- Kehon jännite < 100 V

Fraunhofer logo