Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Askelääntä vaimentavat lattiat

Novilux

Forbon Novilux -mallisto koostuu 35 eri kuosista, jotka sopivat erinomaisesti porrashuoneisiin, hoivakoiteihin, päiväkoteihin ja toimistoihin. Novilux on M1-luokiteltu ja siinä on 15 -17 dB askeläänen vaimennus. Askeläänen vaimennuksen ansiosta tilasta saadaan rauhallisempi ja miellyttävämpi (vähentää lelujen, huonekalujen ja askeläänten kopinaa). Novilux on myös miellyttävän pehmeä jalan alla ja sen liukastumisenesto on R10.

Novilux-mattoa ei tarvitse vahata ja siinä on laadukas 0,7 mm paksu kulutuskalvo. Mattamaisen pintansa ansioista lika tai naarmut eivät näy siinä helposti. Maton saumat voidaan hitsata tai juottaa yhteen juotosnesteellä, jolloin lattiaan ei tule likaa kerääviä saumoja. Vuonna 2016 Noviluxia asennettiin Suomessa hoivakoteihin jopa 20 000m².

 • Novilux
 • Novilux
 • Novilux
 • Novilux Structura Graphic 2512
  Novilux Structura Graphic

  Novilux Structura Graphic

  Novilux Structura Graphic -mallisto sisältää 14 kuosia, jotka sopivat erinomaisesti porrashuoneisiin ja päiväkoteihin. Kuosit sisältävät mustia ja valkoisia hiukkasia, joita on yhdistetty kirkkaisiin väreihin. Novilux on kestää hyvin kulutusta ja se on helppohoitoinen. Novilux Structura Graphicin askeläänen vaimennus on 15 dB.

 • Novilux Traffic 2691
  Novilux Traffic

  Novilux Traffic

  Novilux Traffic -mallisto koostuu viidestä kuosista jotka sopivat hoivakoteihin, päiväkoteihin, toimistoihin ja porrashuoneisiin. Novilux Traffic -mallisto vaimentaa hyvin askelääniä (17 dB) ja se tuntuu miellyttävältä jalan alla.

 • Novilux Traffic Rock 3193
  Novilux Traffic Rock

  Novilux Traffic Rock

  Novilux Traffic Rock -mallistossa yhdistyy trendikkäät kivi- ja keraamiset -kuosit sekä vinyylilattoiden mukavuus ja kestävyys. Mallistoa on saatavana 11 eri kuosia, jotka soveltuvat erinomaisesti hoivakoteihin, päiväkoteihin, toimistoihin ja porrashuoneisiin. Novilux Traffic Rockin askeläänen vaimennus on 17 dB.

 • Novilux Traffic Wood 3022
  Novilux Traffic Wood

  Novilux Traffic Wood

  Novilux Traffic Wood -mallisto sisältää kauniita, aidonnäköisiä puukuoseja, joilla on helppo luoda kodikkaat tilat. Mallisto soveltuu erinomaisesti hoivakoteihin, päiväkoteihin, toimistoihin ja porrashuoneisiin. Aquagrip-pintakäsittely tarjoaa R10 liukastumiseneston, joka vähentää liukastumisriskejä luoden turvalliset lattiapäällysteet eri tiloihin.