Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allura - Esittelyssä Technical Manager

Forbo Flooring Systems on ylpeä intohimoisesti työhönsä suhtautuvista työntekijöistään, joten miksipä ei jaettaisi heidän kokemuksiaan muullekin maailmalle? Esittelyssä Technical Manager Philippe, joka on oikea ihminen vastaamaan kysymyksiisi, kun et tiedä, minkä tyyppinen lattia on paras mihinkin kohteeseen.

Allura 63444 | 63440 | 5741
Allura 2020 - Philippe Tricaud

Philippe Tricaud - Technical Manager

Technical Manager Philippe on usein tekemisissä lattianpäällysteasentajien ja loppukäyttäjien kanssa auttaen heitä löytämään parhaan ratkaisun projekteilleen. Sen vuoksi hänellä on paljon tietoa eri kohteiden parhaista lattianpäällysteratkaisuista. Allura-valikoima on saatavilla monina asennusformaatteina erilaisiin vaatimuksiin, joten pystymme auttamaan lähes kaikentyyppisiä asiakkaita. Tämän Allura-valikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun myös asiakkaalle, joka tarvitsee yhteen rakennukseen erityyppisiä aluslattioita.

Forbo Flooring Systems auttaa tekemään oikean lattianpäällysteratkaisun, ja Philippe saa myönteistä palautetta asiakkailtamme, jotka kertovat olevansa tyytyväisiä Allura-tuotteiden laatuun ja asennuksen helppouteen.

Allura 2020 - Philippe Tricaud

Siirry suoraan osioon ......

 • Allura 2020 - Arjen Roelofs

  Esittelyssä

  Innovation Expert

  Esittelyssä Innovation Expert

  Director Research & Development Arjen etsii jatkuvasti tapoja parantaa lattianpäällystetuotteidemme laatua ja kestävän kehityksen mukaisuutta, mukaan lukien Allura-vinyylilattiat.

 • Allura 2020 - Bettina Weinhold

  Esittelyssä

  Key Account Manager

  Esittelyssä vähittäismyynnin Key Account Manager

  Key Account Manager Retail Bettina kuulostelee jatkuvasti uusia vaatimuksia ja trendejä keskustelemalla vähittäismyyntisegmentin asiakkaiden kanssa.

 • Allura 2020 - Patrick Horsman

  Esittelyssä

  Production Expert

  Esittelyssä Production Expert

  Product Supervisor Patrick näkee tuhansien neliömetrien kulkevan silmiensä ohitse, joten hän todella tuntee Allura-designvinyylilaattojen valmistusprosessin.

 • Allura 2020 - Thomas Eurlings

  Esittelyssä

  Senior Designer

  Esittelyssä Senior Designer

  Esittelyssä Senior Designer Thomas, joka on suoraan osallisena uusien Allura-mallien luomisessa.

 • Allura 2020 - Roy Schepers

  Esittelyssä

  Product Manager

  Esittelyssä Product Manager

  Product Manager LVT Roy on kuin hämähäkki verkossa. Hän kuuntelee asiakkaidemme tarpeita, jotka hän linkittää tuotannon uusiin tekniikoihin ja myös odotettavissa oleviin trendeihin eri segmenteissä, joissa Alluraa käytetään.

 • Allura dryback -rakenne

  Allura-mallistot

  Eri formaatit

  Allura-mallistot - eri formaatit

  Tästä löydät kaikki tiedot uuden Allura LVT -malliston tarjolla olevista eri formaateista.