Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allura - Esittelyssä vähittäismyynnin Key Account Manager

Forbo Flooring Systems on ylpeä intohimoisesti työhönsä suhtautuvista työntekijöistään, joten miksipä ei jaettaisi heidän kokemuksiaan muullekin maailmalle? Esittelyssä vähittäismyynnin Key Account Manager. Tämä on yksi segmenteistä, joissa Allura on osoittautunut täydelliseksi lattianpäällysteratkaisuksi.

Allura 63451 | 63503
Allura 2020 - Bettina Weinhold

Bettina Weinhold - Vähittäismyynnin Key Account Manager

Bettinalla on vuosien kokemus vähittäismyyntisegmentistä. Hän toteaa, että vähittäiskauppiaiden on entistä vaikeampi luoda ainutlaatuinen myymäläkonsepti muihin vähittäismyymälöihin verrattuna. Allura-tuotteiden ansiosta vähittäiskauppiaat pystyvät räätälöimään lattiansa niin, että ne ovat ainutlaatuisia ja erityisiä. Tämä voisi edesauttaa sitä, että vähittäismyyntiasiakkaat valitsevat kyseisen myymälän eivätkä vieressä olevaa kilpailijan myymälää.

Lattian kauniin ulkonäön lisäksi Allura tarjoaa myös käytännön etuja. Myymälät eivät voi sulkea oviaan moneksi päiväksi uuden lattian asentamista varten. Vähittäismyyjien vaatimusten mukaisesti Bettina pystyy tarjoamaan heille ratkaisuja seisokkiaikojen minimoimiseksi tai jopa asennuksen myymälän aukioloaikana, tai irtoasennettavan ratkaisun, kun kysymyksessä on pop up -myymälä.

Allura 2020 - Bettina Weinhold

Siirry suoraan osioon ......

 • Allura 2020 - Thomas Eurlings

  Esittelyssä

  Senior Designer

  Esittelyssä Senior Designer

  Esittelyssä Senior Designer Thomas, joka on suoraan osallisena uusien Allura-mallien luomisessa.

 • Allura 2020 - Arjen Roelofs

  Esittelyssä

  Innovation Expert

  Esittelyssä Innovation Expert

  Director Research & Development Arjen etsii jatkuvasti tapoja parantaa lattianpäällystetuotteidemme laatua ja kestävän kehityksen mukaisuutta, mukaan lukien Allura-vinyylilattiat.

 • Allura 2020 - Philippe Tricaud

  Esittelyssä

  Technical Manager

  Esittelyssä Technical Manager

  Technical Manager Philippe on usein tekemisissä lattianpäällysteasentajien ja loppukäyttäjien kanssa auttaen heitä löytämään parhaan ratkaisun projekteilleen.

 • Allura 2020 - Patrick Horsman

  Esittelyssä

  Production Expert

  Esittelyssä Production Expert

  Product Supervisor Patrick näkee tuhansien neliömetrien kulkevan silmiensä ohitse, joten hän todella tuntee Allura-designvinyylilaattojen valmistusprosessin.

 • Allura 2020 - Roy Schepers

  Esittelyssä

  Product Manager

  Esittelyssä Product Manager

  Product Manager LVT Roy on kuin hämähäkki verkossa. Hän kuuntelee asiakkaidemme tarpeita, jotka hän linkittää tuotannon uusiin tekniikoihin ja myös odotettavissa oleviin trendeihin eri segmenteissä, joissa Alluraa käytetään.

 • Allura dryback -rakenne

  Allura-mallistot

  Eri formaatit

  Allura-mallistot - eri formaatit

  Tästä löydät kaikki tiedot uuden Allura LVT -malliston tarjolla olevista eri formaateista.