Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allura - Esittelyssä Senior Designer

Forbo Flooring Systems on ylpeä intohimoisesti työhönsä suhtautuvista työntekijöistään, joten miksipä ei jaettaisi heidän kokemuksiaan muullekin maailmalle? Esittelyssä Senior Designer Thomas, joka kertoo uusien Allura-mallien takana olevan tarinan.

Allura 63420 | 63418
Allura 2020 - Thomas Eurlings

Thomas Eurlings - Senior Designer

Forbo Flooring Systemsin suunnittelutiimi miettii jatkuvasti uusia innovatiivisia malleja, jotka vastaavat eri lattianpäällystemarkkinoiden trendejä. On tietenkin joitakin ikisuosikkeja, jotka eivät poistu mallistosta, mutta uusien mallien esitteleminen on olennaista tuotevalikoiman pitämiseksi innovatiivisena. Thomas on Senior Designerimme ja suoraan osallisena uusien Allura-mallien luomisessa. Design on uuden Allura LVT -valikoimamme yksi tärkeimpiä seikkoja, joten on hyvin tärkeää olla selvillä asiakkaiden designvaatimuksista. Suunnitteluprosessin aikana Thomas keskustelee sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa varmistuakseen siitä, että uudet mallit vastaavat heidän tarpeitaan.

Suunnittelutiimimme varmistaa aina, että uusissa mallistoissa on uutuuksia. Tässä Allura-valikoimassa tarjoamme innovatiivisina täydennyksinä upean digitaalipainatuksen ja uuden pyöreän muodon.

Allura 2020 - Thomas Eurlings

Siirry suoraan osioon ......

 • Allura 2020 - Roy Schepers

  Esittelyssä

  Product Manager

  Esittelyssä Product Manager

  Product Manager LVT Roy on kuin hämähäkki verkossa. Hän kuuntelee asiakkaidemme tarpeita, jotka hän linkittää tuotannon uusiin tekniikoihin ja myös odotettavissa oleviin trendeihin eri segmenteissä, joissa Alluraa käytetään.

 • Allura 2020 - Philippe Tricaud

  Esittelyssä

  Technical Manager

  Esittelyssä Technical Manager

  Technical Manager Philippe on usein tekemisissä lattianpäällysteasentajien ja loppukäyttäjien kanssa auttaen heitä löytämään parhaan ratkaisun projekteilleen.

 • Allura 2020 - Bettina Weinhold

  Esittelyssä

  Key Account Manager

  Esittelyssä vähittäismyynnin Key Account Manager

  Key Account Manager Retail Bettina kuulostelee jatkuvasti uusia vaatimuksia ja trendejä keskustelemalla vähittäismyyntisegmentin asiakkaiden kanssa.

 • Allura 2020 - Arjen Roelofs

  Esittelyssä

  Innovation Expert

  Esittelyssä Innovation Expert

  Director Research & Development Arjen etsii jatkuvasti tapoja parantaa lattianpäällystetuotteidemme laatua ja kestävän kehityksen mukaisuutta, mukaan lukien Allura-vinyylilattiat.

 • Allura 2020 - Patrick Horsman

  Esittelyssä

  Production Expert

  Esittelyssä Production Expert

  Product Supervisor Patrick näkee tuhansien neliömetrien kulkevan silmiensä ohitse, joten hän todella tuntee Allura-designvinyylilaattojen valmistusprosessin.

 • Allura dryback -rakenne

  Allura-mallistot

  Eri formaatit

  Allura-mallistot - eri formaatit

  Tästä löydät kaikki tiedot uuden Allura LVT -malliston tarjolla olevista eri formaateista.