Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Terveydenhoito - osastot ja potilashuoneet

Helppo puhdistaa

Medix Zürich AG

Kestävyys, painaumakestävyys ja helppo puhdistettavuus

Kestävyys, painaumakestävyys ja helppo puhdistettavuus ovat tärkeitä tekijöitä asennettaessa lattiapäällysteitä osastoille ja potilashuoneisiin sairaalaympäristössä. Forbo ymmärtää terveydenhoitoalan tarpeet ja huolenaiheet. Laajalla tuotevalikoimallamme olemme aina valmiita auttamaan sinua.

Marmoleum-mallistomme sopii täydellisesti osastoille ja potilashuoneisiin, joissa vaaditaan kestävyyttä ja hygieniaa. Marmoleum on luonnostaan bakteriostaattinen ja ehkäisee todistetusti mm. MRSA:n, noroviruksen, Acinetobacter baumanniin ja C Difficile -bakteerin aiheuttamien infektioiden kehittymistä ja leviämistä. Ne auttavat osaltaan luomaan terveellisemmän ja hygieenisemmän ympäristön sairaalan osastoille ja potilashuoneisiin.

Sphera-mallistomme on myös erinomainen lattiavalinta tämäntyyppisille alueille, koska se on paitsi erittäin kestävä, myös SMART Top -pintakäsitelty, mikä takaa erinomaisen kemikaalien, naarmujen ja tahrojen kestävyyden. Se on myös 100 % ftalaatiton ja erittäin vähäpäästöinen auttaen varmistamaan korkean sisäilman laadun.

Kestävät, hygieeniset ja helposti puhdistettavat materiaalit

Käytettävät tuotteet:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja! Joutsenmerkityt Marmoleum-linoleumilattiat edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua sekä innovatiivista designia. Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Tutustu Marmoleum-lattioiden luonnonkauneuteen yli 300 värissä ja kuosissa. Marmoleumia on saatavana mattona, laattoina ja lankkuina.

 • eternal

  Eternal

  Ftalaatiton

  Eternal

  Eternal-vinyylilattia on luotu toimimaan useilla eri käyttöalueilla. Monipuolisen väri- ja kuosipaletin avulla voit luoda haluamasi tunnelman jokaiseen tilaan. Eternal tarjoaa ihanteellisen ratkaisun päivän jokaiseen hetkeen.

 • Sphera

  Sphera

  Optimaalinen suorituskyky

  Sphera

  Sphera on Forbon homogeeninen vinyylilattiapäällyste, joka on valmistettu uusimmalla teknologialla täysin uudessa tuotantolaitoksessa. Pinnoitus ja sitä seuraava viimeistely varmistavat optimaalisen ulkonäön. Sphera on 100 % ftalaatiton ja sillä on erittäin alhaiset päästöt. Sphera on eurooppalaisen suunnittelutiimimme suunnittelema ja mallisto sisältää kolme valikoimaa: Element, Energetic ja Evolution.