Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Julkiset rakennukset – Sisäänkäynnit

Suojaa sisätilojen lattiapintoja

Den Haagin kaupungintalo

Estä lika ja kosteus

Sisäänkäynnin lattiat ovat julkisissa rakennuksissa erittäin tärkeitä. Hyvin suunniteltu sisääntuloalueen lattiapäällyste estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen lattiapäällysteen käyttöikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia. Tarjoamme sisäänkäyntiratkaisun jokaiseen tilanteeseen.

Valitse lattia, joka:
● On helppo puhdistaa
● Vähentää liukastumisia ja kompastumisia
● Suojaa sisätilojen lattiapintoja

Coral-sisäänkäyntilattiat pysäyttävät jopa 95 % jalkojen mukana kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta. Näin voit pidentää lattiasi käyttöikää sekä alentaa huomattavasti puhdistuskustannuksia ja vähentää liukastumisriskiä.

Käytettävät tuotteet:

 • Coral

  Coral-sisäänkäyntijärjestelmä

  Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet

  Coral

  Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät pysäyttävät jopa 95 % jalkojen mukana kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta. Näin voit pidentää lattiasi käyttöikää sekä alentaa huomattavasti puhdistuskustannuksia ja vähentää liukastumisriskiä. Lähes 50 vuoden kokemuksella Forbo Coral tarjoaa sinulle parhaan lattiapäällysteratkaisun sisäänkäyntialueellesi.

 • Nuway

  Nuway-sisäänkäyntilattiat

  Erinomainen ensimmäinen suoja

  Nuway

  Mikään sisäänkäynti ei ole liian suuri, pieni tai hankalan mallinen Nuway-sisäänkäyntijärjestelmälle. Nuway tarjoaa laajan valikoiman yksi- ja kaksipuolisia mittatilausmattoja, jotka muodostavat erinomaisen ensimmäisen suojan likaa ja kosteutta vastaan.