Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Oppilaitokset - Kalusteet ja seinät

Suunnittelu ja toiminnallisuus

Kalustelinoleumi

Kalusteet ja seinät

Linoleumin käyttö muihin tarkoituksiin kuin lattioihin ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen. Käytämme kuitenkin erityistä ilmoitustaululinoleumia seiniin ja kalustelinoleumia työpöytiin ja -tasoihin.

Forbon tuotevalikoima sisältää Bulletin Board -ilmoitustaululinoleumin sekä lämpimän ja viihtyisän luokkahuonesisustuksen luovan Furniture Linoleum -kalustelinoleumin.

Sormenjäljet eivät näy kalustelinoleumissa. Ilmoitustaulun nastanreiät menevät umpeen nastan poistamisen jälkeen.

Käytettävät tuotteet:

 • Ilmoitustaulu

  Bulletin Board

  Täysin luonnonmukainen materiaali

  Bulletin Board

  Bulletin Board ilmoitustaululinoleumi tarjoaa käytännöllisen ratkaisun kerätä, koota ja vaihtaa ajatuksia siellä, missä ihmiset suunnittelevat, luovat ja tapaavat. Bulletin Board on luonnonmukainen materiaali, josta voidaan tehdä kehystettyjä ilmoitustauluja tai vaikkapa kokonaisia seiniä. Sen pinta on miellyttävä ja värikäs luoden sisustuksellisen elementin huonetilaan.

 • Furniture Linoleum

  Furniture Linoleum

  Tyyliä ja kestävyyttä

  Furniture Linoleum

  Furniture Linoleum on luonnollinen pinnoitusmateriaali, jolla voit luoda ainutlaatuisen ja kauniin viimeistelyn eri kalusteisiin, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet. Furniture Linoleum on korkealaatuinen materiaali, joka on tunnettu tyylikkyydestään ja kestävyydestään. Himmeän pinnan ja lämpimän, pehmeän tunteen ansiosta kalusteet sekä näyttävät että tuntuvat aidon yksilöllisiltä ja erottuvat kaikista muista materiaaleista valmistetuista esineistä.