Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

4. Lang levetid & nemt at rengøre

Holdbare og tilpassede løsninger

Scroll ned og få mere at vide

Gulve, der er designet med et formål

For at være recirkulær, har du brug for løsninger med et formål for øje. For os betyder det at tilbyde et bredt udvalg af gulve; Gulve, der er lavet til at blive brugt i kort tid, til gulvløsninger, der er designet til at fungere i mere end 25 år. Disse langsigtede løsninger er designet til at forblive renere i længere tid – så du kan bruge tid på vigtigere ting og reducere rengøringsomkostningerne.

HOLDBARE OG TILPASSEDE LØSNINGER

FOR VIRKELIG AT VÆRE CIRKULÆRE TILBYDER VI ET BREDT UDVALG AF GULVE, DER ER DESIGNET TIL ET FORMÅL

Bæredygtighed og lang levetid går hånd i hånd - jo mindre energi vi bruger på at skabe, installere, reparere, afmontere og genbruge produkter, jo mindre energi bruger vi samlet set. Derfor er vores gulvløsninger lavet til at modstå miljøer med høj belastning - ud over at være nemme at rengøre, hvilket reducerer rengøringsomkostningerne betydeligt. Vi tilbyder også kortsigtede løsninger, der kan bruges igen og igen.

Mød den cirkulære økonomi

Fast Flooring

"Fast Flooring" er Forbos kollektion af ægte klæbefri gulvbelægninger, inklusive entrégulve og interiørgulve, i både bane-, fliser- og plankeformat for maksimal fleksibilitet. Hurtigt, nemt og økonomisk.

Se vores Fast Flooring kollektion

Fast Flooring løsninger

  • 50 %

    Montering af "Fast Flooring" kan spare over 50% af den tid, du ikke kan bruge gulvet i, hvis der ikke er behov for et nyt undergulv. Dette sparer dig for betydelige omkostninger.

  • 48 timer

    Gulvet er klar til brug med det samme efter montering, ingen grund til at vente 48 timer før du kan bruge det.

  • 1 million m²

    Gennemprøvet system med over 1 million m² monterede "Fast Flooring"-produkter såsom Modul’up.

Tilpasset gulv

Egnet til formålet og med begrænset affald

Vi forstår, at nogle gulve har brug for et design med et personligt præg. Med vores Custom Flooring program kan du designe et gulv med zebraprint, skabe et gulv med et firmalogo, der matcher firmaets farver eller skære specielle mønstre ud på gulvet. Brugerdefinerede gulve, der er designet til at passe, kan endda mindske monteringsspild.

Vi tilbyder et stort udvalg af designs, hvoraf nogle endda kan designes efter dit valg. Derudover tilbyder vi dig muligheden for at skære former for at skabe et unikt gulvdesign med for eksempel signering, linjer, way finding og sjove elementer. Hvis du vil have noget virkelig personligt, kan du også lave dit eget design. Sammen med os kan du vælge og designe dit ultimative drømmegulv på tværs af mange typer af gulve.

For at give dig en idé om alle mulighederne har vi lavet vores Custom Flooring magasin. Klik på linket nedenfor for at se magasinet.

Få mere at vide om Custom Flooring
Allura flooring

Bedre gulv i længere tid

Alle vores produkter har lave emissionsegenskaber, hvilket understøtter et godt indeklima. Det er vigtigt at følge nogle enkle retningslinjer, der hjælper med at bevare skønheden på dit gulv i længere tid.

Et vigtigt element i Forbo-trekanten er entrégulvsløsningen. Når du bruger et entrégulv af høj kvalitet som vores Coral indgangsmåttesystemer, vil du have mindre snavs på gulvet, og der kan du potentielt reducere dine rengørings- og vedligeholdelsesomkostninger. Når du har overvejet alle elementer i trekanten, klarer Forbos gulvbelægninger resten.

Få mere at vide

Transparens på alle trin

Herunder tredjepartsverificerede EPD'ere for tekstil, vinyl og linoleum

At være gennemsigtig er et af nøgleelementerne i vores bæredygtighedsstrategi, og derfor vil vi gerne have beviser for, at vores gulve virkelig er bæredygtige, både for planeten såvel som for vores sundhed. Der er lavet flere rapporter til dette formål.

LCA
En livscyklusvurdering måler et produkts miljømæssige ydeevne.

EPD
En miljøproduktdeklaration indeholder LCA for et bestemt produkt.

HPD
En sundhedsprodukterklæring specificerer vores produkters sundhedspåvirkning.

Få mere at vide om LCA, EPD og HPD
Creating better environments

Hvordan vi møder byggeriets udfordringer