Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sport – Idrottshallar

Minimera skaderisken

Marmoleum Sport 83715

Förstahandsvalet

Marmoleum är förstahandsvalet för idrottshallar och multihallar. Oavsett om det är handboll, inomhushockey, basket, volleyboll, inomhusfotboll, rullsporter, dans, friidrott eller gymnastik, är Marmoleum Sport den perfekta kollektionen för en idrottshall. Ett sportgolv med Marmoleum Sport som toppbeläggning minskar risken för skador, muskeltrötthet och överbelastning. Det översta skiktet säkerställer optimal prestanda i fråga om halkskydd och glidning. Andra skäl att välja Marmoleum sportgolv är:

● Marmoleum Sport tillhör kategorin elastiska (fjädrande) sportgolvskonstruktioner. Elastiska (fjädrande) golv minimerar risken för skador.
● Marmoleum Sport är lämpligt för tunga laster och trafik. Körning med tunga laster och transport av tung träningsutrustning skadar inte linoleumet, i kombination med lämpligt undergolv.
● Marmoleum Sport har långvarig prestanda. Den extrema hållbarheten hos Marmoleum-golv säkerställer att de bibehåller högsta prestanda även efter år av intensiv användning. De bästa egenskaperna för rengöring och underhåll säkerställer att golvet ser bra ut i många år.
● Marmoleum Sport uppfyller europeiska standarder. Alla sportfunktionella och tekniska egenskaper som krävs enligt den tyska standarden DIN V 18032-2 och Europastandarden EN 14904 omfattas.

Elastiska (fjädrande) golv minimerar risken för skador

Använda produkter:

  • Marmoleum Sport 83212

    Marmoleum Sport

    Förstahandsvalet

    Marmoleum Sport

    Marmoleum Sport tillhör kategorin elastiska (fjädrande) golv och uppfyller kraven i den senaste europeiska standarden för sportgolv. Elastiska (fjädrande) golv minimerar risken för skador. Marmoleum Sport finns i 13 smutsdöljande färger, som ofta används i idrottshallar. Golvet är slitstarkt, halksäkert och – tack vare sina naturliga beståndsdelar – det mest hållbara sportgolvet.