Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sport – Utrymmen för avkoppling

Skapa en avslappnande miljö

Safestep Aqua 180052 & 180352

Minska risken för halk- och snubbelolyckor

För att man ska kunna gå barfota i avkopplingsutrymmena krävs ett rent och säkert golv. Våra Step stegsäkra golv erbjuder dig både och i de mest attraktiva mönster. Det finns flera nivåer av säkerhetsgolv beroende på erforderliga säkerhetsnormer. Inom de olika nivåerna kan olika mönster kombineras så att du följer alla föreskrifter men lokalen fortfarande ser bra ut.

Säkerhet, design och trygghet

Använda produkter:

 • Forbo Surestep Laguna 81482 Greige

  Våtrumsgolv

  Säkerhet. Design. Trygghet

  Våtrumsgolv

  För de boende är ett stegsäkert våtrumsgolv en trygghet, så att de kan använda badrummet utan att behöva oroa sig för att halka.

  Forbo erbjuder en komplett badrumslösning med Step stegsäkert golv och Onyx vinyltapeter. Step är ett halksäkert, partikelförbättrat golv som ger långvarigt skydd och optimal hygien. Onyx+ ger en jämn, hygienisk vägg i moderna färger.

 • Sphera Element Aquajet 50051-50053

  Skräddarsytt golv

  Ditt eget unika golv

  Skräddarsytt golv

  Kan du inte hitta det du söker, trots vårt breda produktutbud? Ingen fara, det finns mer. Med våra skräddarsydda golv kan du designa ditt eget unika golv med våra digitala trycktekniker i Flotex, Eternal projektvinyl och Coral entrégolv och den förfinade skärtekniken Aquajet för Marmoleum-golv.

 • Eternal Wood 10322 & Eternal Material 12752

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Sarlon | Modul'up diverse kulörer

  Sarlon

  Akustik

  Sarlon

  Hybridlösningen utan kompromisser. Sarlon är en unik golvlösning för områden med höga akustiska krav och belastningskrav. Med kemikaliebeständighet, enkelt underhåll, långvarig prestanda hos Xtrem PURTM och utmärkt intrycksbeständighet är det den perfekta lösningen i krävande miljöer. Serien omfattar mer än 90 artiklar i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.