Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sport – Gym

En välkomnande plats för träning

Marmoleum Sport 83712

Gymgolv

Maskinolja, sportdrycker och stänk av svett ingrodda i golvet är en del av vardagen i ett välbesökt gym, vilket gör enkel städning och enkelt underhåll till ett måste för att säkerställa att ditt gym förblir en välkomnande plats för träning.

Välj ett golv som:
● är slitstarkt
● är lätt att hålla rent och underhålla
● är halksäkert
● är lämpligt för tunga laster

Golv som är lätta att rengöra och underhålla är ett måste i gymmiljö

Använda produkter:

 • Marmoleum Sport 83712

  Marmoleum Sport

  Förstahandsvalet

  Marmoleum Sport

  Marmoleum Sport tillhör kategorin elastiska (fjädrande) golv och uppfyller kraven i den senaste europeiska standarden för sportgolv. Elastiska (fjädrande) golv minimerar risken för skador. Marmoleum Sport finns i 13 smutsdöljande färger, som ofta används i idrottshallar. Golvet är slitstarkt, halksäkert och – tack vare sina naturliga beståndsdelar – det mest hållbara sportgolvet.

 • Flotex Colour – 545022, 545024, 545028

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Sarlon | Modul'up diverse kulörer

  Sarlon

  Akustik

  Sarlon

  Hybridlösningen utan kompromisser. Sarlon är en unik golvlösning för områden med höga akustiska krav och belastningskrav. Med kemikaliebeständighet, enkelt underhåll, långvarig prestanda hos Xtrem PURTM och utmärkt intrycksbeständighet är det den perfekta lösningen i krävande miljöer. Serien omfattar mer än 90 artiklar i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.

 • Sarlon | Modul'up 2021 223 sand canyon & 409 black & white doodle

  Modul'up

  Snabb läggning

  Modul'up

  Modul'up är den bästa golvbeläggning för lösläggning som är tillgänglig för högtrafiktillämpningar. Den kan läggas snabbt utan lim men är ännu mer tids- och kostnadseffektiv vid utbyte. Modul'up finns i akustisk (19 dB) och kompakt version. Båda formaten erbjuder bästa kvalitet och hållbarhet. Modul'up 19 dB finns i mer än 90 färger i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.