Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hälso- och sjukvård – Väntrum

En avspänd och välkomnande miljö

Väntrum

Högtrafikerade områden

Sjukhusens familjerum och väntrum måste erbjuda en avspänd och inbjudande miljö. Även här måste dock golvet tåla både intensiv trafik och att människor äter och dricker. Det intensiva fottrampet och flyttandet av stolar i dessa områden kräver en slitstark golvlösning. Tack vare vårt breda produktsortiment kan vi tillhandahålla lösningar som tillgodoser alla behov.

Välj ett golv som
• är ljuddämpande
• är inspirerande
• skapar en avslappnad och inbjudande atmosfär
• är slitstarkt
• är lätt att hålla rent.

Skapa en avslappnad och inbjudande miljö

Använda produkter:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • Flotex

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Sphera

  Sphera

  Optimal funktion

  Sphera

  Sphera är Forbos nya homogena premiumgolv i vinyl som tillverkas genom den senaste tekniken på en helt ny produktionsanläggning. Det har en unik präglad yta som optimerar funktionen, ger låga utsläppsnivåer och innehåller inga ftalater. Sphera har skapats av vårt europeiska designteam och finns i 3 olika varianter med olika karaktär: Element, Energetic och Evolution.

 • Allura

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • Sarlon Acoustic Nuance

  Sarlon

  Minska ljudnivån

  Sarlon

  Tar ljuddämpningen till nästa nivå. Akustikgolv fyller en viktig funktion när det gäller att minska ljudnivån i en byggnad. Forbo Flooring är specialister på akustikgolv med mer än 30 års erfarenhet. Sarlon är ett akustikgolv i vinyl som minskar ljudnivån med upp till 19 dB och finns i en mängd olika färger och utföranden.