Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hälso- och sjukvård – Avdelningar och patientrum

Lätt att hålla rent

Medix Zürich AG

Slitstyrka, god intryckstålighet och lätt att hålla rent

Slitstyrka, intryckstålighet och enkel rengöring är viktiga faktorer när man väljer golv till avdelningar och patientrum i sjukhusmiljöer. Forbo förstår vårdsektorns behov och utmaningar. Med vårt breda produktsortiment kan vi garanterat hjälpa dig.

Våra Marmoleum-golv passar perfekt för avdelningar och patientrum där slitstyrka och hygien är grundläggande krav. Marmoleum-produkterna är naturligt bakteriostatiska och förhindrar uppkomsten och spridningen av infektioner som MRSA, Norovirus, Acinetobacter baumannii och C Difficile och bidrar därmed till en mer hälsosam och hygienisk miljö på sjukhusets avdelningar och patientrum.

Våra Sphera-produkter är också ett perfekt alternativ för den här typen av utrymmet eftersom de inte bara är extremt slitstarka, utan även har ett SMART-ytskikt som gör dem mycket beständiga mot kemikalier, repor och fläckar. Dessutom innehåller de inga ftalater och har mycket låga utsläpp vilket bidrar till bättre inomhusluft.

Slitstarka och hygieniska material som är lätta att hålla rena

Använda produkter:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Sphera

  Sphera

  Optimal funktion

  Sphera

  Sphera är Forbos nya homogena premiumgolv i vinyl som tillverkas genom den senaste tekniken på en helt ny produktionsanläggning. Det har en unik präglad yta som optimerar funktionen, ger låga utsläppsnivåer och innehåller inga ftalater. Sphera har skapats av vårt europeiska designteam och finns i 3 olika varianter med olika karaktär: Element, Energetic och Evolution.