Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Detaljhandel – butikslokal

En ultimat shoppingupplevelse

Allura Colour C68014 + Allura W60084

Butikslokal

Vare sig du vill hjälpa kunderna att hitta det de söker eller göra det mesta av framträdande skyltningsområden kan den valda golvlayouten spela en avgörande roll i att guida kunderna i butiken. Forbos breda utbud kommer att säkerställa att ditt golv har en inverkan på dina kunder: från att skapa gångvägar med ett naturligt flöde till att skapa ett iögonfallande och unikt utseende. Allt handlar om att skapa den ultimata shoppingupplevelsen. Eftersom kunderna allt mer föredrar onlineshopping måste dagens detaljhandlare använda alla verktyg de kan för att locka in människor till butiken. Golv är bara ett av dem, men ett väldigt viktigt sådant!

Användningen av olika golvtyper i gångvägar, betalningsområden, skyltningsområden, olika produktzoner i butiken kan förenkla navigeringen för kunden

Använda produkter:

 • Allura

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • Eternal Wood 10982 Original Patchwood

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen. Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Flotex

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • Möbellinoleum

  Möbellinoleum

  Snyggt och slitstarkt

  Möbellinoleum

  Produktskyltningsområden är ofta det första dina kunder kommer i kontakt med när de kommer in i butiken, så smutsiga och slitna ytor kan vara ett stort problem. Forbos Marmoleum har en snygg och hållbar yta som skyddar mot skrapmärken och andra skador tack vare Topshield pro-skydd och används på bänkar och hyllor. Dessutom är vår kollektion av möbellinoleum särskilt framtagen för ytor och ger en matt yta som inte håller kvar fingeravtryck. Sortimentet av möbellinoleum innehåller 21 solida färger med ett matt, taktilt utseende som känns varmt när man tar på det och är särskilt framtaget för att användas på skrivbord och bänkar.