Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Offentliga byggnader – Entréer

Skyddar ytskikten på golven inne i lokalen

Stadshuset i Haag

Förhindra smuts och fukt

Entrégolv är en viktig del av miljön i offentliga byggnader. Ett väl utformat entrégolv hindrar smuts och fukt från att dras in i byggnaden. Därmed bidrar det till att förlänga livslängden på byggnadens golvytor, minskar kostnaderna för rengöring och underhåll av dessa och minimerar risken för halkolyckor. Med både textila (Coral) och hårda (Nuway) entrésystem i vår portfölj kan vi erbjuda en entrélösning för varje situation.

Välj ett golv som:
● är lätt att hålla rent
● minskar risken för halk- och snubbelolyckor
● skyddar ytskikten på golven inne i lokalen

Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken.

Använda produkter:

 • Coral

  Coral entrégolv

  Ett grundläggande skydd för din byggnad

  Coral

  Ett grundläggande skydd för din byggnad. Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken. Forbo Coral bygger på nästan 50 års erfarenhet och är en optimal lösning för din entré.

 • Nuway

  Nuway entrégolv

  Effektiv första försvarslinje

  Nuway

  Ingen entré är för stor, för liten eller för besvärligt formad för en Nuway-skrapmatta. Ingen trafik är för tung och ingen nedsmutsning är för kraftig. Oavsett vilken typ av entrésystem du har tänkt dig kan Nuways erfarna säljare och tekniker hjälpa dig att hitta en lösning som är skräddarsydd efter just dina behov. Nuway-serien består av ett stort antal enkel- och dubbelsidiga, måttanpassade mattor som utgör en mycket effektiv barriär mot smuts och fukt som dras in i byggnaden.