Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Äldreomsorg – korridorer

Ta en promenad

Äldreomsorg

Slitstarkt, halksäkert och lätt att hålla rent

Korridorer är i första hand ytor för rörelse som förbinder olika områden i en anläggning. Under vardagen inom boendeomsorgen utgör de även ytor där möten och utbyten mellan de boende kan ske. Om lokalerna tillåter kan de ”ta en promenad” med varandra eller bejaka sin rörelselust. Små ytor för rekreation låter dem ta en paus, koppla av och ta in omgivningarna. Sittplatser i närheten av de gemensamma utrymmena är särskilt uppskattade, för att kunna följa vad som händer där men ändå kunna hålla ett visst avstånd. Välj ett golv som: • är hållbart • går snabbt att lägga ut • är lätt att rengöra

Korridorer finns i alla större byggnader. Där behövs ett ljuddämpande golv som är slitstarkt och halksäkert.

Använda produkter:

 • AWO-Seniorenheim_Leipzig

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  Linoleum från Forbo har allt som krävs av en golvbeläggning i högtrafikerade korridorer och passager på en vårdinrättning: mycket tålig, lätt att sköta och antibakteriella egenskaper som garanterar en hög hygienstandard. Med dess goda miljöegenskaper och de mängder av färger och strukturer som kan uppfylla alla designbehov är linoleum från Forbo en riktig fullpoängare.

 • Flotex

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen. Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.