Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Äldreomsorg – gemensamma utrymmen

Sociala ytor

Gemensamma utrymmen

Ett centralt utrymme på alla äldreboenden

Gemensamma utrymmen är en central referenspunkt för de flesta boende. De flesta aktiviteterna sker här: måltider, aktiviteter och sociala sammankomster sker i dessa utrymmen. Därför ska gemensamma utrymmen inte bara vara behagliga och stimulerande sociala ytor för de boende, de ska även tåla det slitage som den hektiska vardagen på ett vårdboende innebär. De boende ska kunna njuta av de sociala ytorna utan att behöva bekymra sig om golvet. Viktiga faktorer är: • Bra halksäkerhet för att undvika halk- och snubbelolyckor • Slitstyrka för att tåla trafiken från de många boende, personalen och besökarna • Utmärkta akustiska egenskaper för att minska och innesluta bullret i möjligaste mån • Golv som går att rengöra hygieniskt och så att det ser ut som nytt

Skapa en varm och inbjudande miljö

Använda produkter:

 • Marmoleum Modular Marbled / nyans t3216 t3232 t3717 t3718

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • Flotex Naturals 010071 summer chevron

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Eternal 10012 och 12412

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen. Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Allura

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • Tessera

  Tessera

  Mycket hög prestanda

  Tessera

  Textilplattorna Tessera är kända för sin snygga design och höga prestanda i de mest krävande och intensivt trafikerade miljöerna. Tessera-plattorna finns i flera olika utföranden: öglad lugg, skuren lugg, skuren och öglad lugg samt riktningsfria plattor. Därmed får du fantastiska designmöjligheter i alla delar av byggnaden!

 • Sarlon Cristal 433824

  Sarlon

  Minska ljudnivån

  Sarlon

  Tar ljuddämpningen till nästa nivå. Akustikgolv fyller en viktig funktion när det gäller att minska ljudnivån i en byggnad. Forbo Flooring är specialister på akustikgolv med mer än 30 års erfarenhet. Sarlon är ett akustikgolv i vinyl som minskar ljudnivån med upp till 19 dB och finns i en mängd olika färger och utföranden.

 • Step stegsäker vinyl

  Stegsäkra golv

  Halksäkerhet

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit. Step innehåller specialpartiklar som ser till att det behåller sitt effektiva halkskydd under hela sin livstid. De unika ”Step-kristallerna” gör golvet mycket halksäkert och skapar en vacker glittereffekt. Våra stegsäkra golv har halkskydd R10, R11 eller R12 och uppfyller säkerhetskraven för flera olika användningsområden, inklusive våtrum.