Wybierz kraj

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Centrum Medyczne Synexus, Wrocław, Polska

Centrum Medyczne Synexus, Wrocław, Polska
  • Synexus
  • Synexus
  • Synexus

Wnętrze przychodni Synexus, zlokalizowane w Nobilis Business House we Wrocławiu, utrzymane jest w łagodnym, przyjaznym klimacie, który łączy w sobie elementy domowego ciepła, skandynawskiej prostoty i nowoczesnego minimalizmu. Posadzka imitująca drewno (LVT Forbo Allura) nawiązuje do wnętrz domowych, a zielone elementy działają kojąco na odwiedzających. Struktura pasów świetlnych na suficie nadaje nowoczesnego charakteru, wyróżniającą palcówkę od innych miejsc o podobnym przeznaczeniu.

Lokalizacja Wrocław, Poland
Instalowane przez 4Floor Sp. z o.o. Sp.k.
Projektant The Design Group
Referencje dokumentowanie 2017

Dokumenty

  • Document