Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Idrett – Hvileområder

Skap et avslappende miljø

Safestep Aqua 180052 og 180352

Reduser risikoen for fall og skliuhell

Å gå barbent i hvileområder krever et rent og sikkert gulv. Vårt Step sikkerhetsgulv gir deg begge deler, og i de mest tiltalende designene. Det finnes gulv med flere nivåer av sikkerhet, avhengig av de nødvendige sikkerhetsnormene. Design kan kombineres innenfor disse flere nivåene, slik at du følger alle forskriftene samtidig som området tar seg godt ut.

Sikkerhet, design og trygghet

Produkter som skal brukes:

 • Forbo Surestep Laguna 81482 Greige

  Våtromsbelegg

  Sikkerhet. Design. Selvsikkerhet

  Våtromsbelegg

  For beboerne er det betryggende å vite at takket være sklisikre våtromsgulv, kan de bruke badet uten å være redde for skliuhell.

  Forbo tilbyr en komplett våtromsløsning med Step sikkerhetsgulv og Onyx veggbelegg i vinyl. Step er et gulvbelegg forsterket med partikler forbedret slip som gir varig beskyttelse og optimal hygiene. Onyx+ gir en glatt, hygienisk veggoverflate i moderne farger.

 • Sphera Element Aquajet 50051–50053

  Tilpassede gulvbelegg

  Ditt eget, helt unike gulv

  Tilpassede gulvbelegg

  Finner du ikke det du er på jakt etter til tross for det store produktutvalget? Slapp av, vi har mer. Med gulvbelegg med tilpassede design kan du lage ditt eget unike gulv med våre digitaltrykkteknikker i Flotex, Eternal prosjektvinyl og Coral inngangsmatter samt den foredlede Aquajet-skjæreteknikken for Marmoleum gulvbelegg.

 • Eternal Wood 10322 og Eternal Material 12752

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Opplev Eternal vinylbelegg. Hver dag, hele dagen.
  Denne kolleksjonen av vinylbelegg er laget for å fungere på en rekke bruksområder. Den varierte paletten av farger og design gir muligheten til å skape atmosfæren du måtte ønske i ethvert rom. Hver dag, hele dagen er Eternal den ideelle løsningen: på jobben, skolen og i treningsstudioet. Et gulv der føttene dine føles til stede, selv om tankene er et helt annet sted.

 • Sarlon | Modul'up diverse farger

  Sarlon

  Akustisk

  Sarlon

  Den kompromissløse hybridløsningen. Sarlon er en unik gulvløsning for områder der det stilles krav til høy akustikk og belastning. Kjemisk motstand, enkelt vedlikehold, Xtrem PURTM med langvarig ytelse og utmerket inntrykksbestandighet, gjør dette til den perfekte løsningen i krevende miljøer. Serien består av mer enn 90 artikler i 4 designretninger: Tre, materiale, grafisk og farge.