Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

sarlon
dégradé

A Sarlon Dégradé egyedülálló színű és formatervezett padlóburkolat. A folyékony színárnyalat, amely a világostól a sötétig terjed a tervezési mintával kombinálva, inspiráló padlóburkolatot kínál.

A Dégradé 6 különböző színkombinációval rendelkezik, és 19 dB hangcsökkentést kínál. Az egyes Dégradé design könnyebb oldala tökéletesen illeszkedik egy Sarlon Uni színhez.

Termékek

Sarlon Dégradé

Szűrési feltételek 0

  LRV & NCS

  LRV & NCS

  Letöltés itt fényvisszaverődés (LRV) és NCS színkódok itt Sarlon LRV & NCS

  LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  Sarlon LRV & NCS

  Installáció és padlóburkolat

  Sarlon cleaning & maintenance

  Technikai tájékoztató

  Sarlon Acoustic vinyl technical specifications

  Hangcsökkentés és behúzás

  Hangcsökkentés és behúzás

  A Forbo Flooring szakértő a hangcsökkentés terén. 2 különböző hangzástípus van, amelyek hatással lehetnek a munkakörülményeire vagy életkörülményeire: a hanghatás csökkentése és a helyiségben lévő hanghatás csökkentése

  A szobában hanghatás csökkentése
  A helyiségekben fellépő ütközéscsökkentés a helyiségben fellépő ütközéses zajhoz kapcsolódik. A szabványos NF-S31-074 az összes padlót különböző kategóriákba sorolja. Minden Forbo Sarlon padlóburkolat az A osztályba sorolható: a legjobb az osztályban!

  Ütéscsökkentés
  Az ütközéscsökkentés a padló alatti térben az egyik helyiségtől az alatti padlóig terjedő hanghoz kapcsolódik. Ez a leggyakoribb idézett hangcsökkentő intézkedés. A Forbo vezető szerepet tölt be ezen a területen, és a Sarlon padlóink ​​különböző szintű javulást eredményeznek a fenti szobákból származó ütéshangzás miatt. Az EN ISO 717-2 szabvánnyal rendelkezik ez és a Sarlon padlóburkolataink 15 és 19 dB-es padlóburkolataira ezen a hanghatáscsökkentő intézkedésen.


  A behúzás
  A padlóknak erőseknek kell lenniük ahhoz, hogy gyönyörűek maradhassanak, és a nyomás alatti behatolás nagy jelentőségű lehet. Ennek ellenállását időben és csúcsnyomáson kell tartani. A maradék behúzási ellenállás kulcsfontosságú minden padlóburkolat számára, és a Forbo Sarlon az Ön számára a legjobb teljesítményt nyújtja.

  Sarlon 19dB
  A Sarlon 19dB padlói a lehető legjobb akusztikai tulajdonságokat kínálják bármelyik projekthez, egy maradék bemélyedésnél, amely az iparág legjobbja az ilyen típusú padlóburkolatokhoz.

  Sarlon 15dB
  Ha a követelmények szigorúak, a hajlíthatóság kulcsfontosságú és a nehéz terhelések a padlót foglalják el: a Sarlon 15dB a lehető legjobb megoldást kínálja az akusztikus padlóburkolatokban, nagyon jó maradék behúzási ellenállás mellett.

  Forbo garantálja, hogy a legjobb megoldást akusztikus padlózatokban kapja meg.

  Sarlon acoustic flooring

  Brossúra

  Brossúra  Sarlon