Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Szennyfogó szőnyeg rendszer

Szennyfogó szőnyeg rendszer

A belépő szőnyegek alapvető felszerelése a modern épületeknek. Egy jól megtervezett szennyfogó szőnyegrendszer megelőzi a szennyeződések és nedvesség bejutását az épületbe és ezáltal meghosszabbítja a beltéri padlók életét, valamint csökkentik a tisztítási és karbantartási költségeket és az esetleges csúszásveszélyt. A Coral és a Nuway szennyfogó rendszerünkkel mi minden szituációhoz tudunk Önnek szennyfogó megoldásokat kínálni.

 • Szennyfogó szőnyeg rendszer
 • Szennyfogó szőnyeg rendszer
 • Szennyfogó szőnyeg rendszer
 • Szennyfogó szőnyeg rendszer
 • Coral Classic 4726 4764
  Coral

  Coral

  Az első lépések az épület védelmében. A piszok és a nedvességtartalom 95% -ának megállításával a Coral bejárati padlója növeli a padló élettartamát, valamint nagymértékben csökkenti a tisztítási költségeket és a csúszás veszélyét. A Forbo Coral közel 50 éves tapasztalatával a legjobb bejárati megoldást kínálja bejárati területének. Nézze meg a különböző Coral sorozatainkat.

Szennyfogó szőnyeg

Szennyfogó szőnyeg

A szennyfogó szőnyeg rendszernek kritikus biztonsági szerepe van. Megbotlásokból, csúszásokból és esésekből keletkezett a bejelentett sérülések fele 2010/2011-ben (forrás: RIDDOR) mely szenvedést és anyagi kárt okozott a személyeknek, cégeknek és közösségeknek. Nedves és száraz szennyeződések mind ki tudnak alakítani csúszás veszélyeket de ésszerű döntést hozva a padlóburkolatok felett, installálva egy hatékony lábtörlőt a potenciális csúszások drasztikusan csökkenthetőek.
Egy jól megtervezett szennyfogó szőnyegrendszer meg fogja előzni a szennyeződések és nedvesség bejutását az épületbe meghosszabbítva ezzel a beltéri padlóburkolat életét valamint csökkenti a tisztítási, javítási és a teljes karbantartási költségeket.

Coral

Tartsa épületét tisztán és biztonságban

Tartsa épületét tisztán és biztonságban

Ha tényleg tisztán és biztonságban szeretné tartani az épületét az nem elég ha kidob egy lábtörlőt az ajtó elé.

Egy hatékony szennyfogó szőnyegrendszer magába foglalja a lépéshangokra való figyelmet- az emberek számát akik ki és be sétálnak egy adott időszakban- és útvonalakat, majd ezen információk figyelembe vételével alakítja ki a szennyfogó szőnyegeket. Az egyik legjobb módja, hogy megtervezzünk egy szennyfogó szőnyegrendszert, hogy annak az alkalmazhatóságára gondolunk.

Alkalmazás 1: Kinti használat
Bármely lábtörlő amelyik az épület bejárata előtt van elhelyezve, az első védelmi vonalat jelenti a szennyeződések ellen valamint a cipő alján lévő legdurvább szennyeződések eltávolítását segíti azelőtt mielőtt átlépnék a küszöböt.

Alkalmazás 2: Belső használat
A beltérbe való belépés a következő védelmi vonal, hogy eltávolítsa a lábon lévő nedvességet és finomabb szennyeződéseket.

Alkalmazás 3: Egyéb forgalmi területek
Az épületben lévő más területek is szenvednek szennyeződésektől és nedvességtől; recepció területe, folyosók, liftek stb. Az összes ilyen terület mentes lesz a reziduális szennyeződésektől melyhez a kifejezetten erre a célra tervezett Coral lesz a segítségére, ami felszívja a szennyeződéseket.

Entrance Zoning

Takarítson meg pénzt!

Takarítson meg pénzt!

Kutatások bizonyítják, hogy 94%-ban az épületbe bejutott kosz a cipő talpáról kerül be. Ezek a nedves és száraz szennyeződések piszkosnak fogják mutatni az épület belső terét, mely strukturális károkat okoz a belső padlóburkolatoknak és szükségtelen egészségügyi és biztonsági veszélyeket teremt.

Ha nem történnek hatékony intézkedések ennek a problémának az elkerülésére, a padlóburkolatok javítási költsége akár kilencszerezze lehet az eredeti befeketedésnek. Egy jól megtervezett szennyfogó szőnyeg rendszer meg fogja állítani a szennyeződések bejutását és ezáltal a belső padlóburkolat életét meg lehet hosszíbítani valamint csökkenteni lehet a tisztítási, javítási és teljes karbantartási költséget.

CORAL