Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Szennyfogó szőnyeg rendszer

Coral

Az első lépések az épület védelmében. A piszok és a nedvességtartalom 95% -ának megállításával a Coral bejárati padlója növeli a padló élettartamát, valamint nagymértékben csökkenti a tisztítási költségeket és a csúszás veszélyét. A Forbo Coral közel 50 éves tapasztalatával a legjobb bejárati megoldást kínálja bejárati területének. Nézze meg a különböző Coral sorozatainkat.

 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral_Duo_9710 tabletop
  Coral Duo

  Coral Duo

  A Coral Duo a legjobb választás a kisebb bejárati területeken. A kutatások kimutatták, hogy a Coral Duo 10% -kal több szennyeződést tart vissza az első méterben, mint a piacon lévő bármely más textil bejárati megoldás!

  A bordázott szerkezetével a Coral Duo nemcsak funkcionális, hanem minden bejárati területen esztétikailag kellemes megjelenést kölcsönöz, és könnyű kombinálni a Coral Brush és Classic a nagyobb bejárati terekben.


 • Coral_Grip_MD_tabletop_6923
  Coral Grip MD

  Coral Grip MD

  A robusztus és tökéletes szennyeződés eltávolítás belső és külső használathoz. A Coral Grip egy sokoldalú, nem szőtt tisztítószőnyeg kültéri és beltéri használatra, mely közepes (MD) és nagy teljesítményű (HD ) formátumban érhető el.


 • Coral_Luxe_2906_tabletop.
  Coral Luxe

  Coral Luxe

  Ahol az esztétikai megjelenés kiemelt fontosságú! Luxus megjelenésével a Coral Luxe nem a hagyományos bejárati padlóra enged következtetni, de valójában egy nagyon hatékony tisztító megoldást nyújt a könnyű és közepes forgalom számára Ahol az esztétikai megjelenés kiemelt fontosságú.


 • Coral_Grip_HD_tabletop_6123
  Coral Grip HD

  Coral Grip HD

  A robusztus és tökéletes szennyeződés eltávolítás belső és külső használathoz. A Coral Grip HD egy sokoldalú, nem szőtt tisztítószőnyeg kültéri és beltéri használathoz a nagy forgalmú bejáratoknál. Szabadalmaztatott dombornyomásos kialakítása és tartós, hajlékony vinilszálak biztosítják a rendkívül hatékony szennyeződés eltávolítást.


 • Coral Logo Forbo B
  Coral Logo

  Coral Logo

  Nagyszerűen kinézet a nagyszerű üdvözléshez. A Forbo egyéni nyomtatási és vágási technikát kínál saját egyedi bejárati szőnyeg létrehozásához. A Coral Logo a normál Coral bejárati padlóval megegyező színvonalú kialakításra lett tervezve, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező évekig megőrzi a megjelenését, miközben távol tartja a szennyeződést és nedvességet.

  A tervezéstől függően kiválaszthatja a nyomtatott szőnyeget vagy a szőnyeget egy vágott logóval.


 • Coral_Classic_4701.
  Coral Classic

  Coral Classic

  A végső nedvszívó.
  A Coral Classic évekig megőrzi teljesítményét és megjelenését, köszönhetően a szilárd színű fonalak használatának, amelyek garantálják kivalló megjelenését az egész élettartam alatt.


 • Coral_Welcome_3206_tabletop
  Coral Welcome

  Coral Welcome

  Ahol a design találkozik a környezettel.

  Amellett. hogy jól néz ki a Coral Welcome egy környezetbarát padlózat is az Econyl® 100% -ban regenerált fonalból készül, amelyet regenerált ipari és utófeldolgozó hulladékokból, valamint az újrahasznosított PET palackok használatából állítanak előtérbe.

A Coral

Coral szennyfogó szőnyegrendszer

A jó minőségű bejárati szőnyegrendszer elengedhetetlen a modern épülettervezéshez. A Coral bejárati padlóinak a szennyeződés és a nedvességtartalom akár 95% -ának megtartásával akár 65% -kal is csökkenthetik a tisztítási költségeket, és jelentősen csökkenthetik a megcsúszás kockázatát.

A Forbo Coral kiváló teljesítményt nyújt a legnehezebb környezetben is. Akár eső, hó, homok, akár szennyeződések, a Coral megakadályozza ezen tényezők bejutását az épületbe. A Corall-bejárati padlók rendkívül funkcionálisak, és nagy formatervezési lehetőségeik révén mindig az épületek tervezési rendszerének szerves részét képezik.

A Coral a textilbevonatú padlóburkolatok nemzetközi piacvezetője közel 50 éve, és most több választási lehetőséget kínál Önnek, mint valaha. A gyűjtemény minden egyes tartományát úgy tervezték, hogy különböző szennyeződési viselkedést tudjon felvenni, mivel minden bejárat egyedülálló, és saját igényei vannak.

Ugrás a bejárati zóna oldalra, hogy melyik Coral termék a legalkalmasabb a bejárati területednek.

Valamennyi Coral termékcsalád a textil padlóburkolat legmagasabb ""kopáshasználati"" osztályozását érti el: 33-as osztály.

Coral Welcome 3205

Környezet

Környezet


A Forbo Flooring Systems kitűnő teljesítményt nyújt a valóban fenntartható termékeket készít.

100% -os zöld energia megújuló forrásokból
Az összes vásárolt villamos energia 100% -a megújuló forrásokból származik. Ez azt jelenti, hogy Coral termelési helyünk egy hatékony környezetirányítási rendszer része, és eleget tett az ISO 14001 tanúsításnak.

Zéró hulladéklerakó
A Coral gyár gyakorlatilag nulla hulladéklerakóval rendelkezik.

PET palackok
A Coral Welcome bejárati padlózat elsődleges hátlapja újrahasznosított PET palackokból készül.

A hulladék újrafelhasználása.
A Coral termeléséből származó összes hulladék fonalat a fonalszolgáltató újra felhasználja. A környezeti hatások csökkentésére irányuló új módszerek keresése arra késztet minket, hogy szorosan együttműködjünk az előre gondolkodó beszállítókkal, akik képesek az anyagaikban egyre nagyobb mennyiségű újrahasznosított tartalom beépítésére.

Econyl® fonal
Sok Coral szennyfogó szőnyegünkhöz Econyl® fonalat használunk, amelyet használt és elhagyott halászhálókból készítünk. Az Econyl® használatával csökkenthetjük a meglévő hulladékokat, elkerülhetjük a gyártással kapcsolatos további szennyezést, és minimalizálhatjuk a természeti erőforrások és az energia fogyasztását."

Coral & the environment

Telepítés & karbantartás

Coral cleaning & maintenance

Bejárati zónák

Bejárati zónák

A jó bejárati padló kialakítása magában foglalja a lépéshangokat - az adott időszakban be- és kimenő emberek számát - és útvonalakat (az irányok, amelyeket bent használnak), majd ezen információk figyelembe vételével alakítjuk ki a szennyfogó szőnyegeket.

A bejárati padló megoldásához terveztünk 3 bejárati zónát:

1. alkalmazás: Külső használat
Bármely lábtörlő amelyik az épület bejárata előtt van elhelyezve, az első védelmi vonalat jelenti a szennyeződések ellen valamint a cipő alján lévő legdurvább szennyeződések eltávolítását segíti azelőtt mielőtt átlépnék a küszöböt.

2. alkalmazás: Belső használat
A beltérbe való belépés a következő védelmi vonal, hogy eltávolítsa a lábon lévő nedvességet és finomabb szennyeződéseket.

3. alkalmazás: Egyéb forgalmi területek
Az épületben lévő más területek is szenvednek szennyeződésektől és nedvességtől; recepció területe, folyosók, liftek stb. Az összes ilyen terület mentes lesz a reziduális szennyeződésektől melyhez a kifejezetten erre a célra tervezett Coral lesz a segítségére, ami felszívja a szennyeződéseket.
Mindegyik bejárati zónához olyan Coral termékeket kínálunk, amelyek a bejárati területhez legjobban illeszkedik. Kattintson ide, hogy melyik termék alkalmas a bejárati területére

Coral entrance zones

LRV & NCS

Coral LRV & NCS

Itt töltheti le a Coral LRV & NCS document

LRV
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

NCS
A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

LRV&NCS

Tűz osztály

Tűz osztály Bfl-s1

Az összes vinil alapú Coral bejárati padló megfelel a Bfl-s1 tűzállósági osztálynak. Ez létfontosságú, mert minden bejárat és kijárat vészkijárat is.

Ha még a keményebb tűzvédelmi előírásoknak való megfelelésre is szükség van, a textil alapú FR bejárati szőnyegeket speciális latex háttámlával szállítjuk. Ezt a hátlapot akkor is fel kell használni, ha a Coral-t helyez le a lépcsőn.

A Coral FR-ről további információkért forduljon a helyi ügyfélszolgálathoz.

Fire standard compliance

Video

Coral videoBrosúrák

Brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Coral brochure

Coral brochure