Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

PVC

PVC

A Forbo PVC padlózatai a legkiválóbb választás olyan helyiségekbe mint pl. ahol az emberek dolgoznak, tanulnak, játszanak vagy ahol éppen csak a napi rutinjukat intézik. Dizájn, csúszásgátlás, akusztikai komfort, könnyű karbantarthatóság és tartósság a kulcsfontosságú jellemzői PVC termékeinknek. Tekercsekben és modulokban is elérhetőek illetve széles választékú dizájnokban: fa, kő és fém mintázatokban. Megfelelő olyan professzionális környezetekben is mint pl. az egészségügy, iskolák, irodák és kiskereskedések.

 • PVC
 • PVC
 • PVC
 • PVC
 • PVC
 • PVC
 • Eternal design vinyl sheet 13122 & 44852
  Eternal design tekercses PVC

  Eternal design tekercses PVC

  A Forbo új Eternal kollekciója egy tovább fejlesztett változata a korábbi természetes hatású fa, kő, textil és színes mintázatú dizájnoknak, kibővítve néhány exkluzív digitálisan nyomtatott mintával. Az Eternal egy csúcstechnológiával gyártott heterogén kompakt tekercses PVC, amely megfelelő szinte minden általános célnak a különféle szegmensekben. A legújabb gyártási technológiának köszönhetően legalább 50% újrahasznosított anyagot tartalmaz és 100%-ban ftalát mentes.

 • Eternal Original 11612 mid oak
  Eternal Original

  Eternal Original

  Az Eternal Original tekercses PVC igazi Forbo minőséget kínál. A fa- és beton mintázatú időtlen dizájn illetve a színes Smaragd kollekció praktikusságot és tartósságot nyújt. Az Eternal Original kiváló választás szinte bármely környezetbe, amely nem fogja Önt cserben hagyni.

 • Sarlon acoustic vinyl
  Sarlon 2016

  Sarlon acoustic flooring

  A megújított Sarlon akusztikus vinil választékunkat úgy fejlesztettük ki, hogy maximalizáljuk az ütközéscsökkentést, miközben megfelelnek a nagy forgalmú kereskedelmi területek igényeinek. Sarlon akusztikus vinil padlóink 15 dB és 19 dB ütéscsökkentéssel rendelkeznek, és számos színben és kivitelben kaphatók.

 • Sarlon Sparkling 434597
  Sarlon Sparkling

  Sarlon Sparkling acoustic vinyl

  Végre, korlátlan szín! A Sarlon Sparkling mind fényes, mind lágyabb színárnyalatban kerül bemutatásra, ami nagyszerű tervezési lehetőségeket tesz lehetővé. Ez az akusztikus vinil padló javítja a higiéniát az antibakteriális tulajdonságok és a nem csúszásmentes padló biztonságos környezetének köszönhetően. Tartós, foltálló és rendkívül méretezhető. Kitűnő padlóválasztás az egészségügyi szegmens számára

 • Step_176082_176072
  Step safety vinyl

  Step safety vinyl

  Biztonság. Tervezés. Bizalom. A lépés egy részecske-javított padlóburkolat, amely ** életen át tartó csúszásgátló teljesítményt biztosít . A Step Forbo bemutatja új, egyedülálló és innovatív, csúszásgátló **"Step Crystal" -t, amely kiváló csúszásmentes tulajdonságokat biztosít világos és élénk vizuálokkal. A Step kollekció csúszásbiztos padlókat tartalmaz az R12 minősítésig, és a legjobb mezítlábas csúszásmentes megoldásokat kínálja.

PVC

A Forbo PVC-iről általában

A Forbo PVC termékei elérhetőek tekercs és modul formátumokban... széles körű fa mintázatú dizájn, kő, fém és üveg hatású mintázatok imitációja... megfelelő professzionális környezetekben mint pl. egészségügy, iskolák, irodák és kiskereskedelmek.. tartós, kiváló minőség, könnyű tisztítani és karbantartani

széles körű fa mintázatú dizájn, kő, fém és üveg hatású mintázatok imitációja... megfelelő professzionális környezetekben mint pl. egészségügy, iskolák, irodák és kiskereskedelmek.. tartós, kiváló minőség, könnyű tisztítani és karbantartani

Acoustic Project Vinyl by Forbo Flooring Systems