Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

PVC

Sarlon acoustic flooring

A megújított Sarlon akusztikus vinil választékunkat úgy fejlesztettük ki, hogy maximalizáljuk az ütközéscsökkentést, miközben megfelelnek a nagy forgalmú kereskedelmi területek igényeinek. Sarlon akusztikus vinil padlóink 15 dB és 19 dB ütéscsökkentéssel rendelkeznek, és számos színben és kivitelben kaphatók.

 • Sarlon acoustic flooring
 • Sarlon acoustic flooring
 • Sarlon acoustic flooring
 • Sarlon acoustic flooring
 • Sarlon Canyon orange 432246
  Sarlon Canyon

  Sarlon Canyon

  Megújult Sarlon Canyon sorozatunk 12 élénk színben jelenik meg. A formatervezési minták még egy kifinomult struktúrával rendelkeznek, amely élénk megjelenést biztosít a padlón.


 • Sarlon Cement medium grey 433572
  Sarlon Cement

  Sarlon Cement

  A Sarlon Cement egy modern betonpadlóburkolat akusztikus vinil választékunkon belül. A 6 természetes szín modern, természetes hatást kelt a padlókon.


 • Sarlon Code Zero lime 433208
  Sarlon Code Zero

  Sarlon Code Zero

  A mozgás és a szín a Sarlon Code Zero padlóburkolatának kulcsfontosságú elemei. A Code Zero egyedülálló, pontozott grafikus mintázattal rendelkezik, élénk megjelenést biztosítva a padlónak. A minta színe a Sarlon akusztikus vinilgyűjteménytől különböző más tartományokban koordinálva gyönyörű padló kombinációkat hoz létre.


 • Sarlon Concrete silver 433771
  Sarlon Concrete

  Sarlon Concrete

  A Sarlon Concrete egy akusztikus vinil választék, melynek célja a modern irodák, konferenciák és oktatási környezetek megteremtése.

 • Sarlon_Degrade_433906_Sunset_dark
  Sarlon Dégradé

  Sarlon Dégradé

  A Sarlon Dégradé egyedülálló színű és formatervezett padlóburkolat. A folyékony színárnyalat, amely a világostól a sötétig terjed a tervezési mintával kombinálva, inspiráló padlóburkolatot kínál.

 • Sarlon Frequency turquoise 433447
  Sarlon Frequency

  Sarlon Frequency

  A Forbo Sarlon Frequency egyedülálló lineáris mintát kínál 12 élénk színekben, amelyek tökéletesen illeszkednek Sarlon akusztikus vinil padlóburkolataink egyéb terveihez.

 • Sarlon Linea light grey 433121
  Sarlon Linea

  Sarlon Linea

  A Forbo Sarlon Linea 3 természetes színű grafikai faformát mutat be. Ez az akusztikus vinil padlóburkolat mind a 15dB, mind pedig a 19dB hangcsökkentést kínál.

 • Sarlon Resin saffron 433756
  Sarlon Resin

  Sarlon Resin

  A Forbo Sarlon Resin 7 világos padlódizájnt mutat be, amelyek színes megjelenést kölcsönöznek a padlónak. Ez az akusztikus vinil padlóburkolat ötvözi a nagyszerű megjelenést és kiváló minőségű akusztikus kényelmet, amely 15 dB és 19 dB ütéscsökkentést kínál.

 • Sarlon Topography black 433929
  Sarlon Topography

  Sarlon Topography

  A csodálatos topográfiai designunk 2 új színnel bővült: szürke és fekete. A Sarlon Topográfiával biztosan nagyszerű megjelenést kölcsönözhet a padlójának. A 19 dB-es akusztikus komfortot egyedülálló dizájnnal kombinálva a Sarlon Topography segítségével saját, vonzó tájat hozhat létre a szobában.

 • Sarlon Uni avocado 430818
  Sarlon Uni

  Sarlon Uni

  Forbo Sarlon Uni a Sarlon akusztikai tartományon belül nagyon jól kombinálható Sarlon vinil padlóinkkal mint a Sarlon Code Zero és a Sarlon Topography.

 • Sarlon Wood XL modern carbon 438422
  Sarlon Wood XL modern

  Sarlon Wood XL modern

  Forbo Sarlon Wood XL Modern bemutatja a 3 fából készült mintát, amelyek klasszikus, természetes és időtlen érzést adnak. A 19 dB magas ütéscsökkentéssel kombinálva ez az akusztikus vinilburkolat kombinálja az akusztikus kényelmet és a természet hiteles, meleg érzését.

 • Sarlon Oak natural 438483
  Sarlon Oak

  Sarlon Oak

  A Sarlon Oak akusztikus vinil padló kínálata 3 természetes tölgyfa mintát kínál, amely a padló természetes megjelenését teszi lehetővé. A tölgy kiváló minőségű és természetes formatervezést tesz lehetővé, nagy hanghatással, akár 19dB-ig.

 • Sarlon Abstract Wood white 433980
  Sarlon Abstract Wood

  Sarlon Abstract Wood

  A Forbo Sarlon Abstract Wood bemutatja a világon egyedülállóan fekete és fehér színű, egyedi grafikai alaprajzokat. Ez az absztrakt design minden területen modern, természetes megjelenést kölcsönöz.

  Absztrakt fa padlóburkolatok 19dB hangcsökkentést kínálnak.

 • Sarlon Zebrano light grey 433311
  Sarlon Zebrano

  Sarlon Zebrano

  A Sarlon Zebrano egy lineáris kialakítású, fa benyomással és 3 természetes színben jelenik meg.


LRV & NCS

LRV & NCS

Letöltés itt fényvisszaverődés (LRV) és NCS színkódok itt Sarlon LRV & NCS

LRV
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

NCS
A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

Sarlon LRV & NCS

Installáció és padlóburkolat

Sarlon cleaning & maintenance

Technikai tájékoztató

Sarlon Acoustic vinyl technical specifications

Hangcsökkentés és behúzás

Hangcsökkentés és behúzás

A Forbo Flooring szakértő a hangcsökkentés terén. 2 különböző hangzástípus van, amelyek hatással lehetnek a munkakörülményeire vagy életkörülményeire: a hanghatás csökkentése és a helyiségben lévő hanghatás csökkentése

A szobában hanghatás csökkentése
A helyiségekben fellépő ütközéscsökkentés a helyiségben fellépő ütközéses zajhoz kapcsolódik. A szabványos NF-S31-074 az összes padlót különböző kategóriákba sorolja. Minden Forbo Sarlon padlóburkolat az A osztályba sorolható: a legjobb az osztályban!

Ütéscsökkentés
Az ütközéscsökkentés a padló alatti térben az egyik helyiségtől az alatti padlóig terjedő hanghoz kapcsolódik. Ez a leggyakoribb idézett hangcsökkentő intézkedés. A Forbo vezető szerepet tölt be ezen a területen, és a Sarlon padlóink ​​különböző szintű javulást eredményeznek a fenti szobákból származó ütéshangzás miatt. Az EN ISO 717-2 szabvánnyal rendelkezik ez és a Sarlon padlóburkolataink 15 és 19 dB-es padlóburkolataira ezen a hanghatáscsökkentő intézkedésen.


A behúzás
A padlóknak erőseknek kell lenniük ahhoz, hogy gyönyörűek maradhassanak, és a nyomás alatti behatolás nagy jelentőségű lehet. Ennek ellenállását időben és csúcsnyomáson kell tartani. A maradék behúzási ellenállás kulcsfontosságú minden padlóburkolat számára, és a Forbo Sarlon az Ön számára a legjobb teljesítményt nyújtja.

Sarlon 19dB
A Sarlon 19dB padlói a lehető legjobb akusztikai tulajdonságokat kínálják bármelyik projekthez, egy maradék bemélyedésnél, amely az iparág legjobbja az ilyen típusú padlóburkolatokhoz.

Sarlon 15dB
Ha a követelmények szigorúak, a hajlíthatóság kulcsfontosságú és a nehéz terhelések a padlót foglalják el: a Sarlon 15dB a lehető legjobb megoldást kínálja az akusztikus padlóburkolatokban, nagyon jó maradék behúzási ellenállás mellett.

Forbo garantálja, hogy a legjobb megoldást akusztikus padlózatokban kapja meg.

Sarlon acoustic flooring

Brossúra

BrossúraSarlon