Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Westbond fusion bonded tiles

A fúziós kötés egy kifinomult módszer a szőnyeg gyártására, ahol az egyes fonalak a hátlapra ragasztva rendkívül sűrű és fényűző szőnyeglapokat készítenek. Minden egyes csomó egyedi, és a fonal magas aránya a kopási felületen van, amely gyönyörű, gazdag, velúr szőnyegpadlót eredményez amely kiváló tágra nyíló megjelenést kölcsönöz.

 • Westbond fusion bonded tiles
 • Westbond fusion bonded tiles
 • Westbond fusion bonded tiles
 • Westbond fusion bonded tiles
 • Westbond fusion bonded tiles
 • Westbond Ibond Reds 9283
  Westbond Ibond Reds

  Westbond Ibond Reds

  A Westbond Ibond fúziós modulszőnyegek szabadságot teremtenek az igazán egyedi padlóknak. Ha nem találja a tökéletes árnyalatot a Vörös válogatásában, egyszerűen hozzon létre saját személyes színét. A színezést szinte bárhogyan is meg lehet közelíteni, akár 1m²-től.

 • Westbond Flex NF92148
  Westbond Flex

  Westbond Flex

  Westbond Flex carpet tiles are the ideal solution for those seeking a truly individual look for the floor. Simply create your own Westbond Flex carpet tile by selecting up to 4 colours from the Westbond Ibond colour palette, or a colour you've created, and within 2 working days we'll send you a 'pom' that offers a realistic impression of the finished carpet tile. To create your own Flex combination, you can use our online Westbond Flex Creator Westbond Flex Creator

 • 9238_curry
  Westbond Ibond Greens

  Westbond Ibond Greens

  A Westbond Ibond Greens színtartomány sokféle minőségben elérhető, beleértve a poliamidot vagy a gyapotot, valamint a 2400 g / m2-es halom súlyokat.

 • Westbond Ibond Naturals
  Westbond Ibond Naturals

  Westbond Ibond Naturals

  A Westbond Ibond Naturals színtartomány sokféle minőségben áll rendelkezésre, beleértve a poliamidot vagy a gyapotot, valamint a 2400 g / m2-es halom súlyokat.

 • Westbond Natural W12797U
  Westbond Natural

  Westbond Natural

  A Westbond Natural egyedülálló kollekciója a kereskedelmi modulszőnyegeknek, amelyek tiszta és természetes, brit gyapjat tartalmaznak. A tartomány tökéletes választ ad a mai ökológiai aggályokra.

 • 9002_darkblue
  Westbond Ibond Blues

  Westbond Ibond Blues

  A Westbond Ibond Blues színtartomány sokféle minőségben áll rendelkezésre, beleértve a poliamidot vagy a gyapotot, valamint a 2400 g / m2-es halom súlyokat.

A Westbond

Westbond fusion bonded carpet tiles

A Westbond modulszőnyeg tartománya a teljes rugalmassággal és kifinomultsággal azonos. A Westbond lehetővé teszi, hogy az ügyfelek átvehessék az irányítást a luxus színvonalú szőnyegburkolatok tervezése felett.

Westbond

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Floorcare módszer

A szőnyegpadlók gondozása és karbantartása elengedhetetlen hosszú élettartamuk és megjelenésük szempontjából. A talaj és az általános kopás hátrányosan befolyásolják a megjelenést, és hatékony tisztítóprogrammal kell ellensúlyozni. A rendszeres tisztítás minimalizálja a nagyobb helyreállító karbantartás szükségességét. Javasoljuk, hogy minden külső bejáratnál hatékony szennyfogó szőnyeget szereljen be. Kerülje a tisztítószerek túlzott használatát. Ha használják, alaposan ki kell öblíteni, mivel a maradék bevonzhatja a szennyeződéseket.
Töltse le a teljes instrukciót Westbond tisztítás és karbantartás

Westbond építés

Fusion bonded

A fúziós kötés egy kifinomult módszer a szőnyeg gyártásánál,ahol az egyéni fonalhalmot a hátlapra ragasztják, a rendkívül sűrű és fényűző hatás elérése végett.

Minden egyes csomó egyedi, és a fonal magas aránya a kopási felületen van, amely gyönyörű, gazdag, velúr szőnyegpadlót eredményez amely kiváló tágra nyíló megjelenést kölcsönöz. Minden Westbond szőnyegpadlónk erre specializált módon készült.

Fusion bonded

Technikai tájékoztató

Brosúrák

Westbond brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Westbond bosúrák

Westbond