Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
barcode

A Tessera Barcode megkérdőjelezi a hagyományos, lineáris, alacsony fokozatú hurok buklé egységét és merevségét, és a különböző szélességű kontrasztos színekkel bíró sávjai sokkal eklektikusabb és gazdagabb megjelenést biztosítanak, a mai kereskedelmi környezethez igazodva.


A Barcode 18 színben áll rendelkezésükre, melyek mindegyike 5 egyedi tónusos és kontrasztos árnyalatot kínál a legújabb színpalettából melyek, festett fonalakból, gondosan kiválasztott és kevert színekből készült, hogy harmonizáljon a belsőépítészeti tervek széles skálájával.

Termékek

Tessera Barcode

Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care

Loop pile construction

Loop pile construction

Tessera Barcode is a carpet tile with a Loop pile construction. Carpet tiles with a standard loop pile construction are designed to maintain their good looks in the most demanding heavy traffic areas of buildings, such as corridors and reception areas. Textured loop pile tiles offer distinctive in-built texture and contemporary styling coupled with a robust and durable construction.

Loop pile construction