Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Tessera Cut pile tiles

Lágyabb és fényesebb, mint a hurkolt buklé, vágott buklé ideális az általános irodai környezet mellett a tárgyalótermekbe. A Tessera 2 vágott buklé padlót kínál - az Acrobat & Clarity -, hogy megfeleljen a különböző esztétikai követelményeknek. További fúziós kötésű vágott buklé padlóburkolatok szerepelnek a [Westbond modulszőnyegek](brand:1040; css-nAr) tartományokban

  • Tessera Cut pile tiles
  • Tessera Cut pile tiles
  • Tessera Cut pile tiles
  • 1301 Tessera Acrobat log fume
    Tessera Acrobat

    Tessera Acrobat

    A Tessera Acrobat egyesíti a nehézszerkezetes szőnyegpadló puszta kényelmét, praktikusságát és kopásállóságát a hagyományos vágott buklé szőnyeg lenyűgöző megjelenésével és tapintható előnyeivel.

Modul szőnyeg konstrukció

Vágott buklé

Lágyabb és fényesebb, mint a hurkolt buklé, vágott buklé ideális az általános irodai környezet mellett a tárgyalótermekbe.. A Tessera 2 vágott buklé padlót kínál - az Acrobat & Clarity -, hogy megfeleljen a különböző esztétikai követelményeknek."

Cut-pile

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera szőnyeglapok poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo Floorcare útmutatásait követve biztosítható, hogy a szőnyeglapok megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt Tessera cleaning & maintenance instructions

Tessera floor care

Műszaki adatok

Műszaki adatok

A Forbo számos promóciós és műszaki dokumentációt kínál minden egyes termékéhez. A dokumentumok megtalálhatók az Ön által kiválasztott termékválasztékon. Le tudja tölteni a kapcsolódó dokumentumokat.
Dokumentum letöltési központ

Technical Specifications

Brosúrák

Carpet Tiles Brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Tessera Brochure

Carpet Tiles