Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
multiformat

Az Allura luxus formatervezésű vinil csempe Multiformat termékcsaládjainak tervezése 3 különböző alkalmazási rendszeren keresztül érhető el: teljes ragasztott, laza és clickes formátumban. Mindegyik rendszer megegyezik a tervezésével és néhány kulcsfontosságú Allura jellemzőjével, gondoljon a kiemelkedő méretstabilitásra, a dombornyomásos kialakításra, a bevált Allura lakkozási rendszerre és a fenntartható európai termelésre.

Válassza ki a tervezést és a színeket, majd a kívánt specifikációt és alkalmazási módot.
A rendszeren elérhető összes terv megtekintéséhez menj az Allura áttekintő oldalra

Termékek

Allura Multiformat

Szűrési feltételek 0

  Tisztítás és karbantartás

  Tisztítás és karbantartás

  A Forbo Allura Luxury Vinil könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, köszönhetően a rendkívül tartós PUR felületnek.
  Töltse le itt az Allura Cleaning & Maintenance instructions

  Allura

  NCS & LRV

  Allura NCS & LRV

  Itt letölthető a Allura NCS & LRV overview

  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fény visszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fény visszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fény visszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tízedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíthatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determinálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  Allura NCS & LRV

  Allura Flex és a

  Környezet

  Az Allura Flex Európában készül, ahol minőségi és környezetvédelmi irányítási rendszereink az ISO 9001 és 14001 szerint tanúsítottak.

  Minden Allura Flex állományból áll rendelkezésre. Ezek megfelelnek a jelenlegi és ismert REACH jogszabályoknak. Az Allura Flex emisszió megfelel a legszigorúbb előírásoknak.

  Allura Wood / Allura Strips w60063 detailshot

  Video

  Allura video  Műszaki adatok

  Allura technical specifications