Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Luxus Vinyl Modulok

Luxus Vinyl Modulok

A Forbo Allura luxus vinyl kollekció kínálata az élethű, természetes fa és kő esztétikáját tükrözi padlózatainak mintázatában. Mindemellett pedig biztosítja a vinyl előnyös tulajdonságait: erős & tartós, hangszigetelő, könnyű installációs módszerrel & karbantartással.

Minden Forbo Allura kollekció megújított és rendelkezik egy egyedülálló jellegzetességgel, kezdve a ragasztóval installálható moduloktól a ragasztás nélküli modulokig (pl. a "klikkes" megoldások) valamint a durva, homogén alternatítva a nagy forgalmú helyekre.

 • Luxus Vinyl Modulok
 • Luxus Vinyl Modulok
 • Luxus Vinyl Modulok
 • Allura Wood w60350 & w60354
  Allura

  Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott

  Az elmúlt évtizedben az Allura LVT a termékportfólió egyik legnépszerűbb márkájává vált. A Forbo Allura csúcsminőségű vinil több mint 100 dizájnt kínál sokféle tekercs és modul méretben. Kiváló mérettartósság, tartós védelem, végtelen tervezési lehetőségek jellemzik. Fedezze fel az izgalmas új Allura sorozatainkat Wood, Stone and Abstract.

 • Allura Click cc60085
  Allura Click

  Allura Click

  Olyan realisztikus fa- és kőszerkezeteket keres, amelyek könnyen installálható? A megújult Allura Click LVT kollekció csak ezt kínálja. 38 elegáns design, amely gyorsan és egyszerűen telepíthető a bevált és szabadalmaztatott click rendszerünknek köszönhetően. Az exkluzív lakkozási rendszerünk által védett Click floor nemcsak jól néz ki, hanem az idő próbáját is kiállja.

 • Allura Flex 1651
  Allura Flex

  Allura Flex loose lay tiles

  A Forbo Allura Flex rugalmas burkolólapok kiváló minőségű, méret stabil, heterogén vinil, amelyeket kifejezetten laza szerelésre tervezte. Az üveggyapot és a többszörös réteg kombinációja az erő, a teljesítmény és a minőség terén példázza az Allura Flex LVT-t.

 • w60308 tabletop
  Allura Multiformat

  Allura Multiformat LVT

  A döntés a tied Az új Allura LVT kollekció 34 design-ból álló különleges sorozatot kínál, melyek elérhetőek mind teljesen ragasztott, laza és clik-es rendszerben is. Megosztják formatervezésüket, kiemelkedő méretstabilitást és exkluzív dombornyomott lakkozási rendszert, mégis alkalmazhatók különböző alkalmazásokban. Csak válassza ki a designt és színt, majd a kívánt specifikációt és alkalmazási módot. Explore the Allura designs.

Az Allura tervezése

Az Allura tervezése

Az Allura kollekció megalkotása egy izgalmas utazás volt, ahol a tervező csapatunk megérzéseire hallgatva keverte a trendeket, a tervezési- és építészeti irányzatokat illetve a természetes anyagokat. Sokféleképpen hathat környezetünkre, hogy milyen padlót választunk. Lehet nyugtató hatású, nem feltűnő, mégis életre keltve a tér egyedi karakterét. A padlózat is lehet egy szilárd és domináns alap a térben lévő többi dizájn elemeihez viszonyítva. Manapság az a tendencia, hogy a padlózat legyen vidám és összhangban környezetével. A modul méretek keverése és összeillősége, a színek és az anyag különlegessége egyedi padlózat kialakítására ösztönöz. Az Allura kollekció úgy lett tervezve, hogy olyan széles színskálát kínáljon, amelyet egy padlózat csak nyújthat.

ThomasDorothe_0118488_HD

Allura & a környezet

Allura & a környezet

Gondosan kiválasztott nyersanyagok
Az Allura gondosan kiválasztott nyersanyagokból készül, melyek folyamatos ellenőrzés alatt állnak tartalom és minőség szempontjából. A burkolat rétegei (mind) gyárunkban készülnek; sem előhengerelt rétegeket, sem töltőanyagokat, sem bevonatokat nem használunk. Ennek köszönhetően a gyártási folyamat alatt nincs nyersanyagveszteség.

Ftalátmentes
Az Allura kollekciók gyártásánál a legmagasabb környezetvédelmi előírások vannak szem előtt tartva, így ftalátmentesek.

Újrahasznosított tartalom
Az Allura is tartalmaz újrahasznosított anyagokat, melyek a hátlapok gyártásához szükségesek. Az Allura gyártásához csak Allura hulladékanyagot használunk, így biztosan tudjuk garantálni azok ftalátmentességét is.

1286x966_Vinyl_with_drawings

A Padlózat Művészete

A Padlózat Művészete

A Forbo Allura kollekciója prezentálja az alapvető megfelelést az élethű, ternészetes és absztrakt dizájnok terén, melyek a legkorszerűbb gyártási technikákkal és folyamatokkal megalkotta a luxus vinyl modult. A Luxus Vinyl Modul megérett egy új padlózati kategóriává, mely könnyen meghódított minden piaci szegmenst. Legyen az akár a keresekedelem, a szabadidő, a vendéglátás, irodahelyiségek, vagy akár az oktatás és az egészségügy területe, a LVT könnyen installálható, könnyen karbantartható kiváló minőségű padlózati megoldás. Látványra és érzetre is természetesnek hat, legyen az fa, kő vagy bármilyen más absztrakt minta. Ahogy az gyakran előfordul, amikor egy trend fejlődésnek indul, a LVT termékek kínálata is robbanásszerűen minden képzeletet felülmúlt.

Itt az idő, hogy felfedezzük e termék kiváló minőségét. A Forbo Allura LVT olyan örök érvényű egyedülálló dizájn, mely magát a természetet élethűen másolja le. Habár a dizájn vonzza az ízlést és atmoszférát alkot, vannak természetesen más fontos tényezők, melyek a professzionális padlózathoz kapcsolódnak. Tökéletes installálás, hibátlan méretstabilitás, egy padlózat, melyet könnyű karbantartani és megtartja szépségét további fényező anyag és gyakori karbantartás nélkül.

Allura LVT moodboard

Európai gyártás

Európai gyártás

A Forbo Allura kollekcióját Európában gyártjuk ultramodern gyártósoron, melynek köszönhetően a legkiválóbb minőségű terméket állítjuk elő egy rendkívül jó dimenzionális stabilitással. A gyártás zöld energiával történik és a 100%-os újrahasznosíthatóság adja a legfenntarthatóbb választást a LVT-nak.

Üvegfátyol hordozóra felépített, összetett rétegrend: újrahasznosított anyagot tartalmazó, hengerelt hátoldal, mely tökéletes fogadó felületül szolgál a tervezőink által alkotott, élethű, dombornyomású dekorációs rétegnek. A nyomtatás vizes bázisú festékekkel történik. A koptató réteget azokkal az anyagokkal képezzük, amelyek a közületi vinil burkolatainknál már több mint egy évtizede jól vizsgáznak.

European production

LRV & NCS kódok

LRV & NCS kódok

További dokumentációt itt talál: Download center

Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.LRV&NCS